Închide meniul
EXCLUSIV

Ultimele detalii de la CFR Cluj după ce Adrian Mutu şi-a depus demisia. Acţionarul ardelenilor, informaţii de ultimă oră

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2024, 16:04

Reclamă
Ultimele detalii de la CFR Cluj după ce Adrian Mutu şi-a depus demisia. Acţionarul ardelenilor, informaţii de ultimă oră

Ultimele detalii de la CFR Cluj după ce Adrian Mutu şi-a depus demisia

Ciprian Deac şi Mario Camora / Profimedia Images

Acţionarul Ştefan Gadola a oferit ultimele detalii de la CFR Cluj după ce Adrian Mutu şi-a depus demisia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o şedinţă chiar în aceste momente la gruparea ardeleană. Ştefan Gadola a anunţat că se discută chiar acum viitorul lui CFR Cluj.

Ultimele detalii de la CFR Cluj după ce Adrian Mutu şi-a depus demisia!

Suntem în discuţii. Aveţi răbdare. Da, şi-a depus demisia, dar trebuie analizată, trebuie văzut, vom vedea. (n.r.: Încercaţi să îl opriţi?) Suntem în discuţii să vedem ce facem”, a declarat acţionarul CFR-ului, Ştefan Gadola, pentru AntenaSport.

Andrea Mandorlini ar urma să o preia pe CFR Cluj după ce Adrian Mutu şi-a anunţat demisia. Italianul se afla în continuare în club şi după ce a fost schimbat cu „Briliant” de pe banca tehnică.

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj! „M-am gândit toată noaptea. Nu pot trece peste această umilinţă”

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, după eşecul umilitor din sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

Reclamă

Conform celor de la fanatik.ro, Mutu i-a anunţat pe cei din conducerea clubului că decizia sa este de neschimbat. „Briliantul” vorbise şi imediat după meci despre eventuala plecare de la CFR.

Este arhicunoscut că Adrian Mutu şi patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga, au o relaţie excelentă, cei doi fiind prieteni. Chiar şi aşa, patronul nu a reuşit să-l împiedice pe fostul atacant să plece din Gruia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui Cristi Balaj”, este anunțul făcut de Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Starea lui Mutu a rămas aceeaşi şi a doua zi după eşecul usturător din Cupa României. Antrenorul a apărut devastat la interviul de după duelul cu Corvinul.

Adrian Mutu: „M-am simţit umilit”

„Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare). Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă.

Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta. În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanţă de liderul FCSB. Ardelenii au început play-off-ul cu un eşec (1-2 cu Universitatea Craiova) şi un egal (1-1 cu Sepsi).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și