Închide meniul
Foto

Ultimele detalii despre starea lui Igor Armaș, după ce a fost făcut K.O. de Malcom Edjouma: „Are fața tumefiată! S-au accentuat durerile”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 17:26

Ultimele detalii despre starea lui Igor Armaș, după ce a fost făcut K.O. de Malcom Edjouma: „Are fața tumefiată! S-au accentuat durerile”

Igor Armaș a fost faultat dur de Malcom Edjouma

Igor Armaș a fost faultat dur de Malcom Edjouma / Colaj captură Orangesport, AntenaSport

Bogdan Bălănescu a oferit ultimele detalii despre starea lui Igor Armaș, după ce fundașul lui FC Voluntari a fost făcut K.O. de Malcom Edjouma. Directorul general de la clubul ilfovean a dezvăluit că durerile lui Armaș s-au intensificat în ultimele ore, după intrarea criminală a mijlocașului francez de la FCSB. În minutul 82 al partidei FC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 25-a din Liga 1, Edjouma a ridicat talpa și l-a lovit pe Armaș pe cap și pe umăr, lăsându-i mai multe tăieturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda faultului extrem de violent, arbitrul central Radu Petrescu a hotărât să nu îl elimine pe Edjouma. Mijlocașul vicecampioanei a primit doar galben.

Ultimele detalii despre starea lui Igor Armaș, după ce a fost făcut K.O. de Malcom Edjouma

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, a dezvăluit că Igor Armaș continuă să se resimtă după ce a fost lovit puternic de Malcom Edjouma.

Bălănescu este convins că Radu Petrescu a interpretat complet greșit faza respectivă, iar Edjouma merita să primească cartonașul roșu.

„Armaș nu este în cea mai bună condiție medicală. Va face un control, are probleme cu articulația umărului și are fața tumefiată. Normal că s-au accentuat durerile după acel atac al lui Edjouma. Nu vreau să jignesc pe nimeni.

Reclamă

Știu ce a pățit jucătorul nostru, știu ce sancțiune trebuia dată. Asta e! Nu avea cum să nu vadă arbitrul, a văzut. Dar a fost o greșeală de interpretare, pentru că Edjouma a atins mingea înainte să atingă fața și umărul lui Armaș”, a spus Bogdan Bălănescu, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Igor Armaș, după faultul horror comis de Malcom Edjouma în FC Voluntari – FCSB 1-2

La rândul său, Igor Armaș a declarat că într-un astfel de moment, arbitrajul video ar fi rezolvat totul, însă centralul Radu Petrescu nu l-a consultat.

Fundașul moldovean susține că nu a primit niciun mesaj din partea celor de la FCSB și a fost uimit de mesajul postat de Mihai Stoica, imediat după meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Din fericire, a fost doar o zgârietură, nu adâncă, astfel că nu a fost nevoie de puncte de sutură. Umărul mă doare, cum am mai spus. Am vorbit cu doctorul echipei. După ce voi ajunge la stadion mă va examina și vom decide dacă vom face sau nu un RMN. Acum nu știu dacă și cât voi lipsi de pe gazon.

Am așteptat atât de mult implementarea sistemului VAR în România, s-au cheltuit foarte mulți bani și nu profităm de această tehnologie? În plus, să zicem că cei din camera VAR nu i-au semnalizat nimic arbitrului din teren, dar mă așteptam ca el să-și schimbe decizia după ce a văzut cum arăta fața mea.

(N.r. a venit cineva de la FCSB la tine, după meci?) Nu, și asta mi-a lăsat un gust amar. Am văzut și eu ce a scris MM Stoica după meci, așa că rămân fără replică. Gest urât din partea lor. Dacă mi se întâmpla mie una ca asta, îmi ceream scuze în genunchi. Sper doar că Edjouma a comis involuntar acest fault”, a declarat Igor Armaș, pentru sursa citată anterior.

Conform regulamentului, Comisia de Disciplină şi Etică se poate sesiza în cazul lui Edjouma, chiar dacă arbitrul Radu Petrescu nu l-a eliminat pe mijlocaşul de la FCSB şi i-a acordat doar cartonaşul galben.

Recomandări
  • Ultimele detalii despre starea lui Igor Armaș, după ce a fost făcut K.O. de Malcom Edjouma
  • „Are fața tumefiată! S-au accentuat durerile”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și