Închide meniul

Ce a spus Igor Armaș, după mesajul lui Mihai Stoica: „Eu îmi ceream scuze în genunchi!” Cum se simte după ce a fost faultat de Malcom Edjouma

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 14:27

Ce a spus Igor Armaș, după mesajul lui Mihai Stoica: Eu îmi ceream scuze în genunchi!” Cum se simte după ce a fost faultat de Malcom Edjouma

Igor Armaș a fost faultat extrem de dur de Malcom Edjouma, în Voluntari - FCSB 1-2

Duel între Igor Armaș și Malcom Edjouma/ Hepta

Igor Armaș a oferit noi declarații, după ce a fost faultat dur de Malcom Edjouma, și a vorbit și despre mesajul transmis de Mihai Stoica. Acesta a declarat că se va consulta cu medicul echipei dacă va face sau nu un RMN. Fotbalistul lui Voluntari este convins că mijlocașul roș-albaștrilor ar fi trebuit sancționat cu cartonaș roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma l-a faultat grosolan pe Igor Armaș, pe finalul meciului Voluntari – FCSB 1-2. Mijlocașul roș-albaștrilor a primit doar cartonaș galben, deși intrarea asupra jucătorului ilfovean a fost una extrem de dură, acesta rămânând cu urme evidente pe corp și față.

Ce a spus Igor Armaș, după declarațiile lui Mihai Stoica, și cum se simte după ce a fost faultat de Malcom Edjouma

Igor Armaș încă resimte faultul pe care i l-a adresat Malcom Edjouma, chiar și la o zi după meci. Totodată, fotbalistul de la Voluntari a declarat că într-un astfel de moment, arbitrajul video ar fi rezolvat totul, însă centralul Radu Petrescu nu l-a consultat.

De cealaltă parte, Armaș susține că nu a primit niciun mesaj din partea celor de la FCSB, și a fost uimit de mesajul postat de Mihai Stoica, imediat după meci.

„Din fericire, a fost doar o zgârietură, nu adâncă, astfel că nu a fost nevoie de puncte de sutură. Umărul mă doare, cum am mai spus. Am vorbit cu doctorul echipei. După ce voi ajunge la stadion mă va examina și vom decide dacă vom face sau nu un RMN. Acum nu știu dacă și cât voi lipsi de pe gazon.

Reclamă

Am așteptat atât de mult implementarea sistemului VAR în România, s-au cheltuit foarte mulți bani și nu profităm de această tehnologie? În plus, să zicem că cei din camera VAR nu i-au semnalizat nimic arbitrului din teren, dar mă așteptam ca el să-și schimbe decizia după ce a văzut cum arăta fața mea.

(N.r. a venit cineva de la FCSB la tine, după meci?) Nu, și asta mi-a lăsat un gust amar. Am văzut și eu ce a scris MM Stoica după meci, așa că rămân fără replică. Gest urât din partea lor. Dacă mi se întâmpla mie una ca asta, îmi ceream scuze în genunchi. Sper doar că Edjouma a comis involuntar acest fault”, a declarat Igor Armaș, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma. Mijlocașul FCSB-ului l-a lovit cu piciorul direct în față pe Igor Armaș, în meciul cu FC Voluntari, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 2-1. Deși faultul a fost unul extrem de dur, „centralul” Radu Petrescu a decis să-i arate doar cartonașul galben lui Edjouma.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au criticat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și