Închide meniul

Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonament: „Fără menajamente!”. Mihai Stoica, detalii înainte de FCSB – Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 0:27

Reclamă
Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonament: „Fără menajamente!. Mihai Stoica, detalii înainte de FCSB – Rapid

Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustaţă este liderul Peluzei Nord / Profimediaimages

Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonamentul de la Berceni, înaintea derby-ului cu Rapid. Mihai Stoica a anunţat ce s-a întâmplat chiar înainte de meciul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1, care va fi de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Membrii marcanţi ai Peluzei Nord şi-au dorit să discute cu fotbaliştii lui Gigi Becali şi au fost prezenţi la ultimul antrenament al roş-albaştrilor. MM a dezvăluit ce s-a întâmplat şi e convins că FCSB va reuşi să o răpună pe rivala antrenată de Cristiano Bergodi.

Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonament, înaintea derby-ului cu Rapid

Mihai Stoica a anunţat şi câte bilete erau vândute, cu 24 de ore înainte de startul partidei. Aproximativ 40.000 de fani vor urmări meciul din tribunele Arenei Naţionale.

Am primit în seara asta vizita a 30-40 de membri marcanţi ai Peluzei Nord, care au avut o discuţie cu jucătorii. A fost cred prima discuţie fără menajamente, cred că a fost prima discuţie cu cărţile pe faţă. Referitor la relaţia dintre jucători şi suporteri, referitor la modul în care ne-am prezentat la anumite meciuri. Fiecare a spus ce avea pe suflet. Şi cred că a contat foarte mult discuţia asta. Mie mi-a dat mai multă încredere că va ieşi bine, sunt foarte încrezător la meciul ăsta. Simt că avem de luat o revanşă şi avem şi în faţa cui să o luăm.

Va fi stadionul plin. Când văd toate 3 inelele, Tribuna 2 plină… inima e Peluza Nord, dar plămânii stadionului îl reprezintă Tribuna 2. Că la VIP mai vin şi cetăţeni.

Reclamă

Ne apropiem de 40.000 de spectatori. Stadionul va fi aproape de sold-out pentru că peluza unde în partea superioară vor fi suporterii Rapidului va fi goală. Aşa e planul de securitate şi nici nu se îngrămădeau suporterii noştri să meargă acolo. Şi într-adevăr, poate să creeze probleme care să ducă la incidente. Cam acolo estimam, spre 40.000 de fani„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Rapid a câştigat ultimele două confruntări cu FCSB. În ultimul meci direct, giuleştenii au reuşit chiar să se impună cu 5-1.

FCSB este lider în Liga 1, cu 31 de puncte. Are cu cinci puncte mai mult decât Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB – Rapid

Gheorghe Mustaţă a avut un mesaj clar pentru jucătorii liderului, înainte de FCSB – Rapid, derby-ul din ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 1.

Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol și din partea noastră și din partea Rapidului, să mărim fotbalul ăsta că e cam în jos. Știm și noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai și joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal.

Uite, noi nu jucăm sub 10.000 acasă. Din ce știu eu rapidiștii au luat peste 5.000, sunt mulți, să fim serioși, dai Cezarului ce-i al Cezarului.

Eu, pe Arena Națională le dau 2600 de bilete, atâta le dau. De ce-i puțin? Rapidul ne-a dat 5%. Ei știu că cu mine nu mai pot face afaceri la capitolul bilete. La ce ne-au făcut anul trecut, îmi pare rău sunt prietenii mei, dar la capitolul galerie nu mai suntem prieteni. 5%, asta spune legea, respectăm legea”, a spus Mustaţă, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și