Închide meniul

ULUITOR! Gabi Torje, ratarea carierei în Farul – Chindia 0-0. Nu a putut să înscrie din 6 metri, cu toată poarta în faţă. Hagi şi-a pus mâinile în cap!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 23:29

ULUITOR! Gabi Torje, ratarea carierei în Farul – Chindia 0-0. Nu a putut să înscrie din 6 metri, cu toată poarta în faţă. Hagi şi-a pus mâinile în cap!

Gabi Torje, ratarea carierei în Farul - Chindia

Gabi Torje nu a înscris din 6 metri / Captură Orange Sport

Gabi Torje a semnat ratarea carierei în meciul Farul – Chindia Târgovişte, scor 0-0, din etapa a 3-a a Ligii 1. Mijlocaşul care a retrogradat cu Dinamo nu a putut să înscrie din 6 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a fost titularizat de Gică Hagi pe stadionul din Ovidiu. În minutul 75, Torje a avut o şansă rarisimă de a deschide scorul.

Gabi Torje, ratarea carierei în Farul – Chindia 0-0

Romario Benzar a şutat în forţă, din afara careului, iar Căbuz a fost nevoit să respingă in extremis. I-a pus însă mingea pe tavă lui Gabi Torje, care a apărut în marginea careului mic. Din şase metri şi cu toată poarta în faţă, fostul dinamovist nu a putut să marcheze.

Gabi Torje

Torje s-a lăsat pe spate şi a băgat piciorul sub balon. Mingea a căpătat imediat înălţime şi s-a dus peste transversală. Execuţia i-a uluit atât pe coechipieri, cât şi pe fanii din tribună.

Camerele de filmat l-au urmărit şi pe Gică Hagi, care şi-a pus mâinile în cap imediat după ratarea lui Torje. „Regele” nu şi-a putut explica ratarea celui care are 57 de selecţii în naţionala României.

Reclamă
Gică Hagi

Farul și-a prezentat cele 8 transferuri, în frunte cu Gabi Torje

Farul și-a prezentat cele 8 transferuri, printre care se numără și cel al lui Gabi Torje. Fostul dinamovist a dezvăluit că Gică Hagi, patronul și antrenorul constănțenilor, a fost primul care l-a contactat după retrogradarea istorică a clubului din „Ștefan cel Mare”.

Jucătorii care au semnat cu Farul sunt: Dragoș Nedelcu – de la FCSB, Gabriel Torje – de la Dinamo, Vlad Morar – de la Dinamo, Romario Benzar – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure – de la Tabor Sezana, Jeremy Corinus – de la Academica Clinceni și Ayrton Mboko – de la Academica Clinceni.

Gabi Torje a oferit o primă reacție, la conferința de presă, după ce a semnat cu echipa lui Gică Hagi. Mijlocașul de 32 de ani a dezvăluit că „Regele” a fost primul care l-a sunat după ce a retrogradat cu Dinamo. Hagi a fost cel care l-a promovat în Liga 1 pe Torje, în sezonul 2005/2006, la Poli Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi m-a promovat in Liga 1, la 16 ani. A avut încredere în mine, a fost cel care m-a sunat primul. N-am ezitat să vin aici nicio secundă. Dânsul a avut mereu încredere în mine. Am venit aici să îl ajut cât de mult pot, și dânsul mă va ajuta pe mine în cariera mea pentru ca încă mai am de jucat fotbal.

(N.r. – despre retrogradarea lui Dinamo) E clar că e o dezamăgire pentru noi ca și jucători, însă problemele mai mari sunt altele în viață.

Obiectivele sunt mari aici. E clar că ne dorim să fim în playoff și să fim mai sus decât anul trecut. Faptul că am fost contactat de cei de la Farul și de Gică mi-a dat încredere și trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros. E clar că orice jucător care e în activitate se gândeste la națională”, a spus Gabi Torje, la conferința oficială a Farului.

Recomandări
  • Gabi Torje, ratare incredibilă în Farul – Chindia 0-0
  • Nu a putut să înscrie din 6 metri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și