Închide meniul

Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini”

Publicat: 27 aprilie 2024, 22:23

Reclamă
Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini

Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul

Jucătorii lui FCSB sărbătoresc, dinamoviștii sunt în suferință / Colaj Hepta

S-a înregistrat umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul. „Câinii” au primit o lovitură teribilă într-un sezon de coșmar, pe care nu îl vor putea uita.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trece prin momente teribile, iar remiza cu FC Voluntari le-a redus considerabil șansele de a evita retrogradarea. Alb-roșiii au nevoie de maximum de puncte în cele două etape rămase pentru a spera că vor juca și sezonul viitor în Liga 1.

Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul

Ziua de duminică a fost una „neagră” pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Dinamo a ajuns ultima în Liga 1, după ce FCU Craiova a reușit să o învingă pe U Cluj, scor 3-2. La numai câteva ore distanță, „câinii” au suferit umilința supremă și au văzut cum marea rivală, FCSB, a câștigat matematic titlul.

Astfel, s-a înregistrat un moment istoric în fotbalul românesc. FCSB a devenit campioana României într-un moment în care Dinamo este ultima în Liga 1. Este o situație greu de suportat de fanii alb-roșiilor.

Dinamo are 21 de puncte în play-out, tot atâtea câte au și FC Botoșani și Poli Iași. Ambele adversare din lupta pentru evitarea retrogradării încă nu au jucat în etapa a 7-a. FCU Craiova a urcat până pe poziția a 7-a și speră că vor evita chiar și barajul.

Reclamă

Cum arată clasamentul din play-out-ul Ligii 1:

1. Hermannstadt – 31 de puncte
2. UTA – 31 de puncte
3. Oțelul – 30 de puncte
4. U Cluj – 29 de puncte
5. Petrolul – 26 de puncte
6. FC Voluntari – 23 de puncte
7. FCU Craiova – 22 de puncte
8. FC Botoșani – 21 de puncte
9. Poli Iași – 21 de puncte
10. Dinamo – 21 de puncte

Dinamo mai are de jucat cu U Cluj, în deplasare, și pe teren propriu cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României

Se știe câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României. Echipa lui Gigi Becali a câștigat matematic titlul, pentru prima dată după o pauză de 9 ani. Roș-albaștrii vor încasa o sumă importantă, dar marea lovitură financiară o pot da în preliminariile Champions League, Europa League sau Conference League.

Cluburile din Liga 1 vor avea de împărțit, în total, 28 de milioane de euro la finalul sezonului. Cea mai mare sumă îi revine FCSB-ului, care va încheia pe primul loc. Totuși, diferența între campioană și ocupanta locului secund este de numai 100.000 de euro.

FCSB va primi, de la Liga Profesionistă de Fotbal, 2.640.000 de euro. În conturile echipei care se va clasa pe poziția secundă vor intra 2.540.000 de euro, iar ocupanta ultimului loc de podium va fi recompensată cu 2.350.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care premiile nu au suferit modificări. De anul viitor, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Pe Gigi Becali îl interesează cu adevărat banii celor de la UEFA. De acolo poate fi încasată o sumă cu adevărat uriașă. Este și motivul pentru care latifundiarul din Pipera a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul Vezi toate știrile
Citește și