Închide meniul

FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2024, 21:45

Reclamă
FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani

FCSB - Farul

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

FCSB – Farul 2-1, duelul din etapa a şaptea a play-off-ului, a fost în format live text, pe AS.ro. FCSB este noua campioană a Ligii 1, având un avans de 14 puncte faţă de ocupanta locului secund, Farul, cu trei etape rămase de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În duelul cu Farul, marcatorii FCSB-ului au fost David Miculescu şi Alexandru Băluţă. Imediat după meci, s-a declanşat nebunia pe Arena Naţională!

FCSB – Farul 2-1 | FCSB, noua campioană a Ligii 1

Final! FCSB – Farul 2-1! FCSB este noua campioană a Ligii 1! Roş-albaştrii au cucerit titlul, după nouă ani de aşteptare.

Min. 90+3: Ocazie FCSB! Şutul în forţă al lui Darius Olaru s-a lovit de bara transversală a porţii constănţenilor.

Min. 84: FCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă i-a dus pe roş-albaştri în avantaj, reuşind să marcheze cu o reluare din faţa porţii, din pasa aceluiaşi Darius Olaru.

Reclamă

Min. 78: FCSB – Farul 1-1! Rivaldinho a reuşit să egaleze, cu o lovitură de cap perfectă!

Min. 76: Ocazie FCSB! Darius Olaru a ratat din poziţie singur cu portarul! Şutul căpitanului roş-albaştrilor a fost respins de Buzbuchi.

Min. 62: Ocazie FCSB! După o cursă fabuloasă, Octavian Popescu i-a pasat în careu lui Darius Olaru, însă şutul căpitanului a fost respins in extremis de apărarea constănţenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 26: FCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Atacantul a marcat cu un şut din marginea careului, din pasa lui Darius Olaru!

Min. 15: Ocazie Farul! Louis Munteanu a şutat puternic, de la marginea careului, însă şutu său a fost deviat de Ngezana şi s-a scurs pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Ov. Popescu – Lixandru, Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Oct. Popescu
Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Popa, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, M.Popescu, Henrique – Vînă, Queiros, Grameni – Ganea, Munteanu, Andronache
Rezerve: Mușat, Grosu, Dănuleasa, Kiki, Boli, Nedelcu, Casap, N. Popescu, Deaconu, Benchaib, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi

Update 16:37: Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu. Detalii, AICI!

Reclamă

Update 12:20: Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad. Detalii AICI

Update 11:20: Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare. Detalii AICI

Update 08:20: Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Detalii AICI

Reacţia lui Elias Charalambous, înainte de FCSB – Farul

Suntem în faţa unui nou meci în play-off, jucăm pe teren propriu cu o echipă care a avut rezultate excelente în play-off, asemănătoare cu rezultatele echipei mele. Sunt sigur că va fi un meci frumos. Obiectivul nostru este să câştigăm cele trei puncte şi să câştigăm campionatul pentru că ştim că o putem face câştigând în acest meci. A fost obiectivul nostru de la începutul campionatului şi sper ca toate lucrurile să meargă bine şi să ne bucurăm la finalul meciului

Există o mare motivaţie în club, toată lumea așteaptă titlul de campion, dar până când nu îl vom obţine matematic nu vom sărbători. Totul se va sfârşi atunci când matematic vom fi campioni şi sper că acest moment să vină cât mai curând. Nu avem un plan cum să sărbătorim acest titlu, toate vin la timpul lor. Nu există petrecere, facem pas cu pas şi dacă vom câştiga acest campionat avem timp să sărbătorim. Dar nu este momentul acum„, a declarat Charalambous la conferinţa de presă.

Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului

Jucătorii lui Gică Hagi au pierdut, în play-off, doar cu FCSB. Constănţenii au cedat pe final, după golul marcat de Şut în minutul 82. „Regele” i-a avertizat pe rivalii de la FCSB.

Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București.

Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine. Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm ca noi să fim cei care biruim.

Meritam mai mult de la acel meci. Eu știu că am meciuri dificile de pregătit, în care putem să pierdem sau să câștigăm. Luăm fiecare joc în parte și ne luptăm”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Cu trei victorii la rând, Farul este cea mai în formă echipă din play-off-ul Ligii 1. Opt goluri au înscris jucătorii lui Hagi în ultimele două meciuri, cu CFR Cluj şi Rapid.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și