Închide meniul

Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 20:20

Reclamă
Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ

Un apropiat al lui Adi Mutu, noul "antrenor principal" al Rapidului

Surpriză imensă înainte de marele derby de pe Arena Națională! Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Roberto Berruero, care a ajuns la Rapid în timpul mandatului lui Adrian Mutu. Acesta a fost trecut pe foaia de joc drept antrenorul giuleștenilor, pentru partida cu FCSB.

Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului!

Foaie de joc FCSB – Rapid / AS.ro

Berruero este un preparator fizic care a mai lucrat, în România, la Sportul Studențesc, Academia Hagi, Viitorul și FC Vaslui. Mai apoi a fost adus de către Adrian Mutu în staff-ul său.

Cei doi au lucrat împreună la echipa națională U21, Al-Wahda și FCU Craiova. Roberto se află în staff-ul celor de la Rapid din anul 2022.

Totuși, chiar dacă Berruero este trecut pe foaia de joc, Bogdan Lobonț s-a ocupat de pregătirea giuleștenilor, după demiterea lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

Fostul portar al echipei naționale a primit o promisiune importantă din partea lui Dan Șucu: dacă va califica echipa în cupele europene, va rămâne tehnicianul acesteia și în sezonul viitor.

FCSB – Rapid – echipele de start

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, M. Toma, Al. Băluță, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia – Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Bădescu, Emmers, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Papeau, Burmaz, Cepoi

Antrenor: Roberto Berruero

Elias Charalambous, reacţie înainte de FCSB – Rapid

Elias Charalambous a prefaţat derby-ul cu Rapid şi a declarat că jucătorii săi au în continuare foame de victorii. Acesta şi-a lăudat elevii pentru modul în care se antrenează, înaintea duelului cu marea rivală.

„Jucătorii sunt înfometați. Văd asta zilnic. Să fiu sincer, sunt puțin surprins de cum se antrenează. În situația, în mod normal te mai relaxezi, având în vedere rezultate și diferența. Dar își împing singuri limitele, ca nebunii. Asta e foarte bine pentru noi.

Reclamă

Nu mă așteptam să avem 13 puncte, dar jucătorii au făcut diferența. Avem jucători cu caracter și sunt mândru de modul în care au arătat că vor să câștige acest campionat. Dar și surprins și foarte fericit.

Avem un obiectiv, de la începutul sezonului. Vrem să câștigăm campionatul. Sperăm să facem asta. Nu știm când se va întâmpla, dacă se va întâmpla. Avem un avantaj mare. Dar trebuie să rămânem umili. Nu contează celelalte rezultate. Trebuie să fim atenți doar la ce facem noi și să jucăm la fel”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și