Închide meniul

„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 12:15

Reclamă
„Un conducător serios nu face aşa ceva! Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Dan Şucu / Hepta

Dumitru Dragomir a transmis un avertisment pentru Dan Şucu, după ce Rapid a ajuns la patru înfrângeri la rând în play-off-ul Ligii 1. Fostul şef al LPF i-a cerut patronului din Giuleşti să nu îl schimbe pe Cristiano Bergodi până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a reacţionat vehement când a aflat că Marius Şumudică este aproape de a îl înlocui pe Bergodi. Are loc o şedinţă de urgenţă la Rapid în care se decide viitorul antrenorului italian.

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu

Fostul conducător al Ligii îi cere lui Dan Şucu să îl mai ţină pe Cristiano Bergodi până în vară, dar să pregătească noul sezon alături de Marius Şumudică.

Nu. Să îl lase să se termine campionatul… ori se face de rahat. Îl dă afară în vară indiferent ce se întâmplă, dar să termine campionatul. Cine se duce, se compromite şi el.

Un conducător serios nu face aşa ceva. Îl lasă, în vară la revedere. Stabileşte acum cu un nou antrenor, strategia, ce jucători aduce. A adus mulţi jucători de umplutură.

Reclamă

Eu sunt prieten cu Şumudică, m-a sunat, vă jur. Nu i-am răspuns. Dacă îi spun să nu se ducă, se supără pe mine… dacă îi spun să se ducă şi dă chix, se supără pe mine. Mai bine adopt tactica mersului pe blat. Este singurul antrenor care se pretează Rapid„, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid

Cristiano Bergodi consideră că încă îşi poate îndeplini obiectivul, mai exact clasarea pe podium. Ca să plece acum, cere să îi fie plătiţi toţi banii până la finalul contractului. Înţelegerea expiră peste 14 luni, perioadă în care Bergodi primeşte un salariu lunar de 15.000 de euro. Prin urmare, îşi doreşte să primească 210.000 de euro.

Totuşi, Bergodi are în contract o clauză de reziliere de 200.000 de euro. Tot atât avea şi Adi Mutu, care a plătit acestă sumă pentru a pleca la Neftchi Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a dezvăluit, la finalul meciului cu Sepsi, că urmează să ia o decizie în privinţa lui Cristiano Bergodi.

(n.r: Surprins sau nu?) Nu. În seara asta nu avem ce să spunem. Mâine clubul va lua o decizie”, a declarat Dan Şucu la plecarea de pe stadion.

În acest moment, cele mai mari şanse pentru înlocuirea lui Cristiano Bergodi le are Marius Şumudică.

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, la finalul meciului Rapid – Sepsi, scor 0-1, din etapa a 4-a a play-off-ului. „Mister” ia în calcul o lovitură de proporţii pe care o poate de patronul giuleştenilor.

Pentru a doua etapă la rând, lui Cristiano Bergodi i s-a cerut demisia. Atacantul italian a şi făcut o criză de nervi la conferinţa de presă. Fanii au scandat numele lui Marius Şumudică, variantă gândită şi de Ilie Dumitrescu.

Fostul atacant al naţionalei României i-a transmis lui Şucu să forţeze revenirea lui Mircea Lucescu în Giuleşti.

Sunt două nume. Dacă se ajunge la demisia lui Cristiano Bergodi: Mircea Lucescu sau Marius Șumudică„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și