Închide meniul

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 8:22

Reclamă
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, la finalul meciului Rapid – Sepsi, scor 0-1, din etapa a 4-a a play-off-ului. „Mister” ia în calcul o lovitură de proporţii pe care o poate de patronul giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a doua etapă la rând, lui Cristiano Bergodi i s-a cerut demisia. Atacantul italian a şi făcut o criză de nervi la conferinţa de presă. Fanii au scandat numele lui Marius Şumudică, variantă gândită şi de Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu

Fostul atacant al naţionalei României i-a transmis lui Şucu să forţeze revenirea lui Mircea Lucescu în Giuleşti.

Sunt două nume. Dacă se ajunge la demisia lui Cristiano Bergodi: Mircea Lucescu sau Marius Șumudică„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Imediat după finalul partidei, milionarul care are pachetul majoritar de acţiuni la Rapid a anunţat ce se va întâmpla.

Reclamă

(n.r: Surprins sau nu?) Nu. În seara asta nu avem ce să spunem. Mâine clubul va lua o decizie”, a declarat Dan Şucu la plecarea de pe stadion.

Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1

Cristiano Bergodi a făcut o criză de nervi, după Rapid – Sepsi 0-1. Antrenorul giuleştenilor şi-a ieşit din minţi şi s-a contrat în termeni duri cu un jurnalist prezent la conferinţa de presă. Italianul i-a adus aminte acestuia că a reuşit să obţină rezultate bune, chiar şi cu mai mulţi jucători accidentaţi, la finalul anului trecut.

Un jurnalist prezent la conferinţă l-a întrebat pe Cristiano Bergodi ce s-a întâmplat cu Rapid în lunile noiembrie şi decembrie, atunci când de asemenea a învins-o pe FCSB. Antrenorul a replicat imediat şi a transmis că în perioada respectivă, mai mulţi jucători importanţi, printre care Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani, erau accidentaţi, însă chiar şi aşa, echipa sa a avut rezultate bune.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după, Bergodi şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la conferinţă. Acesta a transmis că şi FCSB ar putea avea de suferit, dacă ar juca fără jucătorii importanţi, şi la fel şi Universitatea Craiova.

În seara asta, nu se poate reproşa nimic, doar faptul că nu am dat gol. Ocazii am avut. (N.r. Ce s-a întâmplat în noiembrie şi decembrie cu Rapid) Am avut doi-trei jucători accidentaţi, care erau cei mai buni. În ce lume trăieşti.

(N.r. Dvs în ce lume trăiţi) Tu în ce lume trăieşti! Stai liniştit! Despre ce vorbeşti tu! După FCSB am reuşit, fără Rrahmani, fără Petrila şi fără Emmers. După am avut două luni, am luat măsuri, nu aveam atacanţi, mijlocaşi. Scoate jucătorii importanţi de la FCSB, să vedem ce fac. Scoate-l pe Mitriţă de la Craiova, să vedem ce fac. În două luni, în care au lipsit Rrahmani, Petrila, Emmers, am rămas acolo sus. Ce înţelegi tu din fotbal?

Haide, vorbeşte! Noi am jucat cu Craiova şi cu FCSB în noiembrie, am ieşit din Cupă, am făcut 0-0 cu CSA Steaua, dar am câştigat înainte cu Craiova şi am câştigat. După am câştigat cu FCSB. Nu înţelegi nimic din fotbal! Ce înseamnă asta? Trebuie să ai anumite caracteristici.

Am jucat cu Papeau nouă fals. E normal, e greu fără un atacant, fără o aripă. Mă înveţi tu fotbal pe mine? Ce faci?”, a transmis Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și