Închide meniul

Un fost jucător al lui AC Milan şi Inter Milano a ajuns în Liga 1! Fanii sunt entuziasmaţi: „Foarte bun transfer”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 16:44

Reclamă
Un fost jucător al lui AC Milan şi Inter Milano a ajuns în Liga 1! Fanii sunt entuziasmaţi: „Foarte bun transfer

Marco Fossati, în tricoul lui Hajduk Split / Facebook

Un fost jucător al lui AC Milan şi Inter Milano a ajuns în Liga 1! Marco Fosatti a semnat cu U Cluj, iar vestea a fost întâmpinată cu entuziasm de fanii rivalei lui CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Fosatti a crescut la academiile lui AC Milan şi Inter Milano şi a ajuns la formaţia clujeană de la Hajduk Split, echipă cu care a cucerit Cupa Croaţiei în ultimele două sezoane.

Un fost jucător al lui AC Milan şi Inter Milano a ajuns în Liga 1!

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu mijlocașul italian Marco Fossati. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ”U” după ce în ultimele două sezoane a câștigat Cupa Croației alături de Hajduk Split.

Noul nostru mijlocaș central a crescut la academiile lui Inter Milano și AC Milan, având în CV echipe precum Bari, Cagliari, Monza, Perugia, Ascoli și Hellas Verona. Jucătorul italian are 17 meciuri în Serie A, 177 de meciuri în Serie B, dar și 66 de partide în prima ligă din Croația.

Marco Fossati a evoluat și la reprezentativele de juniori ale Italiei, având nouă meciuri pentru naționala U20 și cinci pentru naționala U21 a peninsularilor”, a transmis U Cluj pe contul de Facebook.

Reclamă

Foarte bun transfer. Dacă mai aducem un atacant ne luptăm la playoff. Şi aşa cred că avem echipă de primele 5-6. Toată lumea la meci cu Craiova!! Haide U”, a comentat cineva pe pagina de Facebook a echipei clujene.

Bine ai venit! Mult succes și să dai totul pentru Universitatea Cluj” şi „Are un CV impresionant. Sper să ajungă cât mai repede la forma maximă și să intre în teren să ne arate ce poate. Bine ai venit!” au fost alte comentarii ale fanilor entuziasmaţi de transfer.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj joacă în această seară cu Universitatea Craiova. Oltenii, la primul meci fără Laurențiu Reghecampf

U Cluj – Universitatea Craiova se joacă în această seară, de la ora 21:30. Partida va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul contează pentru etapa a 10-a a noului sezon de Liga 1.

Pentru echipa patronată de Mihai Rotaru, partida de la Cluj reprezintă primul meci de la plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul a părăsit echipa din Bănie după ce saudiții de la Al-Tai i-au plătit clauza de reziliere a contractului, de 300.000 de euro.

Echipele probabile

U Cluj: 33. Gorcea – 77. Peteleu, 25. Masoero, 3. Mitrea, 5. Vătăjelu – 7. I. Stoica, 4. Doukoure, 98. G. Simion, 27. Chipciu – 94. Bic – 19. D. Popa
Rezerve: 23. Iliev, 6. A. Miron, 9. F. Ilie, 11. Tescan, 16. I. Filip, 17. Pițian, 18. Perianu, 26. Oancea, 59. Popadiuc
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Universitatea Craiova: 21. L. Popescu – 2. Vlădoiu, 34. R. Silva, 6. Screciu, 11. Bancu – 4. A. Crețu, 8. Mateiu l 37. Danciu, 14. Houri, 28. Mitriță – 20. Markovic
Rezerve: 1. Lazar, 3. Mendy, 9. A. Ivan, 12. Ndong, 19. Koljic, 23. Căpățână, 24. Roguljic, 35. D. Sala, 37. Kurtic
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: Cluj Arena, Cluj-Napoca
Arbitru: Iulian Călin / Asistenți: Radu Ghinguleac și Mihai Marica
Arbitru VAR: Iulian Dima / Arbitru AVAR: Andrei Moroiță

La această partidă, pe banca Universității Craiova va fi Corneliu Papură, care a revenit la echipa lui Mihai Rotaru după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

Înainte de acest duel, oltenii se află pe locul al 3-lea în campionat, cu 17 puncte obținute după cele 9 meciuri disputate. De cealaltă parte, „șepcile roșii” sunt pe locul al 11-lea, cu 10 puncte după 9 etape.

Reclamă

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Partida respectivă a avut loc pe stadionul Ion Oblemenco și s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei patronate de Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova a mers la Cluj după victoria în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 9-a, cu scorul de 2-1. De partea cealaltă, clujenii s-au impus în fața celor de la UTA, cu scorul de 1-0, în cadrul ultimului meci jucat în campionatul intern.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și