Închide meniul

Un jucător dat afară de la Dinamo îl face praf pe Ovidiu Burcă: „E un laș! Ne-a mințit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2023, 10:41

Un jucător dat afară de la Dinamo îl face praf pe Ovidiu Burcă: „E un laș! Ne-a mințit!

Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Facebook Dinamo Bucureşti

Alin Dudea, unul dintre jucătorii dați afară de la Dinamo în această iarnă, l-a criticat dur pe antrenorul Ovidiu Burcă, după scandalul „greva”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mister Burcă, practic, ne-a vândut, a vândut vestiarul când a spus ca nu sunt bani și, de fapt, erau bani. A încercat o chestie psihologică si nu i-a ieșit. Apoi a fugit și s-a întors după două sau trei zile, nu a avut puterea să dea ochii cu niciun jucător dintre cei cinci. Ne-a făcut greviști? Păi nu știe ce înseamnă!

Alin Dudea l-a criticat pe Ovidiu Burcă

Să ne spună Burcă dacă vreun jucător a spus ca nu se antrenează dacă nu intră banii! Nu a existat așa ceva, am vrut să discutăm cu cineva, pentru că am fost mințiți. Problema e că nu a avut barbăție, e un laș.

Mister Burcă ne-a fost transmis că, dacă nu plecăm, cheamă suporterii. Ne-a trimis mesajele sale prin Justin, prin administratorul bazei. Mister Burcă ne-a evitat, stătea în camera, nu a avut bărbăția să se vadă cu noi. La masă ne evita, mânca separat. A vrut să ne dea afară, să cheme suporterii. M-am antrenat pe întuneric în prima zi după ce am fost anunțat că trebuie să reziliez, a doua zi nu m-a lăsat să particip la antrenament.

A fost o discriminare! Asta cu plecatul de la Săftica, cu alungatul nostru, cred că este legată de faptul că el se simte acolo ca acasă. Acolo e casa lui, acolo locuiește.”, a spus Alin Dudea, conform playsport.ro. 

Reclamă

Cinci jucători, pe lista „neagră” la Dinamo

Dinamo traversează o perioadă haotică, după ce atât jucătorii, cât şi antrenorul nu s-au prezentat la antrenamente. „Câinii” sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au mai primit salariile de câteva luni.

Se pare că oficialii de la Dinamo s-au arătat extrem de deranjaţi de jucătorii care au refuzat să se antreneze, şi astfel au luat atitudine. Din informaţiile fanatik.ro, Marius Tomozei, Vasile Buhăescu, Bogdan Gavrilă, Ştefan Fara şi Alin Dudea au părăsit formaţia roş-albă în această pauză competiţională.

Toţi cei cinci jucători au intrat în atenţia conducerii după greva de luni, de la antrenamente. Cu toate acestea, decizia ca cei cinci jucători să plece de la club îi aparţine lui Ovidiu Burcă, care a avut o reacţie vehementă după refuzul fotbaliştilor de a se pregăti.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Dinamo n-au mai primit banii din octombrie

Vasile Buhăescu, Bogdan Gavrilă şi Alin Dudea, căpitanul echipei, evoluează la Dinamo de la startul sezonului, în timp ce Marius Tomozei a fost adus la începutul lui 2022. De cealaltă parte, Ştefan Fara se afla în cadrul lotului „câinilor” din 2021.

Fotbaliştii alb-roşiilor nu şi-au mai primit banii din luna octombrie. Tensiunile au ajuns la un nivel maxim, după ce promisiunile făcute de administratorul special al clubului nu au fost respectate.

„Câinii” sunt pe locul 8 în Liga 2 şi au nevoie de victorii pe linie în cele trei etape rămase pentru a spera la calificarea în play-off.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și