Închide meniul

Un jucător de la Dinamo, cerut la echipa naţională de Viorel Moldovan: „E o soluţie! Mă încântă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 11:13

Un jucător de la Dinamo, cerut la echipa naţională de Viorel Moldovan: „E o soluţie! Mă încântă!

Un jucător de la Dinamo, cerut la echipa naţională de Viorel Moldovan

Jucătorii lui Dinamo, în timpul meciului cu Oţelul/ Hepta

Un jucător de la Dinamo este cerut la echipa naţională de către Viorel Moldovan. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Politic, cel care a marcat un gol în victoria „câinilor” cu Oţelul, din ultima rundă de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo. „Câinii” au obţinut a doua victorie consecutivă şi au scăpat de ultimul loc din Liga 1.

Un jucător de la Dinamo, cerut la echipa naţională de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan l-a remarcat pe Dennis Politic, după ce mijlocaşul a deschis scorul în victoria cu 3-1 a lui Dinamo, cu Oţelul. Fostul internaţional consideră că mijlocaşul „câinilor” este o soluţie chiar pentru echipa naţională, dat fiind faptul că acesta are doar 23 de ani.

De asemenea, Moldovan a declarat că Politic este un jucător complet, mărturisind că acesta poate şi să mai crească în următoarea perioadă.

„Nu ştiu cum l-a găsit Dinamo pe Dennis Politic, dar e un fotbalist foarte bun! Eu îl văd soluţie pentru echipa naţională. Are 23 de ani, are forţă, viteză de pătrundere, tehnică în regim de viteză, execuţii în faţa porţii.

Reclamă

A avut şi el momente când nu a dat randament foarte bun, dar este un fotbalist de apreciat. Poate să crească şi mai mult, îmi place! Se vede că e cu «şcoala» la zi. Mă încântă”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Dennis Politic a fost transferat de Dinamo, la începutul sezonului, după ce şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Mijlocaşul de 23 de ani a crescut la academia celor de la Manchester United, iar în acest sezon, a bifat 26 de meciuri la Dinamo, reuşind să marcheze şase goluri.

Florin Răducioiu s-a descătuşat şi a remarcat un jucător al „câinilor”

Florin Răducioiu s-a descătuşat după Dinamo – Oţelul, scor 3-1, şi a remarcat un jucător al „câinilor”. Fostul star din Ştefan cel Mare este convins că alb-roşiii pot obţine salvarea de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Răducioiu l-a felicitat Zeljko Kopic. A fost „cucerit” şi de Hakim Abdallah, atacantul francez care a marcat din penalty, în minutul 81.

„Dinamo i-a topit pe Oțelul, sunt semne încurajatoare privind posibila salvare de la retogrdare. Jocul arătat azi și că marchează cinci goluri sunt semne îmbucurătoare pentru viitor

Dinamo e vie, are în componență câțiva jucători foarte interesanți. E un pic ‘work in progress;. Acest antrenor e foarte bun, mi se pare că cunoaște demult fotbalul nostru.

Abdallah a fost omul meciului, a fost pe tot terenul, a venit și în apărare. E de viteză, de forță, e un pasator excelent„, a declarat Florin Răducioiu la primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și