Închide meniul

Un jucător de la FCSB a ajuns la capătul puterilor din cauza lui Gigi Becali: „Vreau să plec nu mai pot să stau”

Dan Roșu Publicat: 30 mai 2023, 12:07

Un jucător de la FCSB a ajuns la capătul puterilor din cauza lui Gigi Becali: „Vreau să plec nu mai pot să stau

Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central din prima ligă din Portugalia

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

  • Dezvăluiri tari făcute de Bănel Nicoliţă
  • FCSB nu a mai luat titlul de 8 ani

Bănel Nicoliţă a dezvăluit că un jucător de la FCSB a răbufnit după meciul pierdut cu Farul (2-3). Fără să-i dea numele, Bănel a relatat prin ce trece fotbalistul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Nicoliţă şochează şi anunţă că anumiţi jucători ar alege să joace slab, doar pentru a fi daţi afară de la FCSB de patronul Gigi Becali. „Tot ce se întâmplă e din cauza lui Gigi”, menţionează fotbaliştii.

Un jucător de la FCSB a ajuns la capătul puterilor din cauza lui Gigi Becali

„Sunt de acord că am pierdut campionatul, sunt dezamăgit, supărat. Ce vreți voi. Dar când joci un derby nu ai cum să te prezinți în halul ăsta să îți dea 5 Rapidul. Să ai o reacție, ceva. Orgoliu, nimic. Mai bine băgai echipa a doua.

Reclamă

Tot acolo ajungem. Am fost la meci cu școala mea de fotbal. Chiar mi-a fost rușine că sunt stelist. Te bate oricine, dar să ai o reacție. Singurul care a mișcat a fost Coman. M-am întâlnit cu jucător de acolo de la Steaua (n.r. – FCSB) și mi-a spus că e dezastru ce se întâmplă.

Mi-a povestit de atmosferă, cum se face echipa, ce nebunii pe acolo. ‘Vreau să plec nu mai pot să stau’. Noi am intrat că unii dintre noi oricum plecam. Sunt unii care nu vor să rămână și nici măcar să joace bine, ca să îi dea afară. Serios!

Reclamă

Atmosfera e una critică din toate punctele de vedere. Sunt deranjați de ce s-a întâmplat la pauză la meciul cu Viitorul. Mi-a zis că tot ce se întâmplă este din cauza lui nea Gigi”, a spus Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

FCSB a ajuns la 8 ani fără titlul adjudecat în Liga 1. Echipa lui Gigi Becali a terminat din nou pe locul 2, după ce a fost învinsă în finala campionatului de Farul, cu 3-2.

Motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB

S-a aflat motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB! Presa din Estonia, ţară din care provine fundaşul central, a analizat decizia luată de Gigi Becali, şi a ajuns la concluzia că Tamm nu traversează o formă suficient de bună pentru a continua la gruparea roş-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, jurnaliştii estonieni sunt de părere că stopper-ul de 31 de ani nu se află la un nivel foarte bun, fapt care l-a determinat pe Gigi Becali să ia decizia de a nu-i mai prelungi contractul, care a expirat la finalul acestui sezon.

„Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a confirmat că Joonas Tamm, membru al naționalei Estoniei, nu va continua la club și în sezonul următor.

Tamm a ajuns la FCSB în vara anului 2022 și a semnat un contract pe un an, plus unul opțional. Asta înseamnă că un an era garantat, iar celălalt ar fi fost posibil doar cu acordul părților. Acum este sigur că această opțiune nu mai este valabilă.

Motivul pentru care Becali nu îi prelungește contractul estonului este foarte simplu: Tamm nu este la un nivel foarte bun”, notează cei de la sport.postimees.ee.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”