Închide meniul

Un jucător de la Petrolul anunţă „revoluţie” la FCSB: „Dacă nu câştigă cu noi, vor fi schimbări mari”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 9:04

Un jucător de la Petrolul anunţă „revoluţie la FCSB: „Dacă nu câştigă cu noi, vor fi schimbări mari

Un jucător de la Petrolul anunţă "revoluţie" la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Mirko Ivanovski, atacantul de la Petrolul, anunţă o adevărată „revoluţie” la FCSB, dacă „lupii galbeni” vor reuşi să încurce trupa lui Nicolae Dică. Cele două formaţii se vor duela duminică, de la 21:30, în format ive text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirko Ivanovski a declarat că Petrolul nu se gândeşte la play-off, evitarea retrogradării fiind principalul obiectiv. Cu toate acestea, cu o victorie în faţa FCSB-ului, „lupii galbeni” pot urca până pe locul 5 în Liga 1.

Un jucător de la Petrolul anunţă „revoluţie” la FCSB

Mirko Ivanovski a mărturisit că presiunea imensă este pe cei de la FCSB, înaintea partidei de duminică, fiind cauzată de patronul Gigi Becali.

Atacantul ploieştenilor este convins că dacă echipa sa va reuşi să scoată un rezultat pozitiv în faţa roş-albaştrilor, în cadrul echipei lui Gigi Becali vor exista numeroase schimbări.

„E presiunea mare la ei, dar cea mai mare e de la Gigi Becali. Vedem ce declarații dă și ce vorbește la televizor. Nu poți să pierzi un meci în Conference League de maniera asta cu Silkeborg. E o înfrângere foarte mare și s-a schimbat atmosfera.

Reclamă

Dacă ei nu câștigă nici cu noi o să fie schimbări foarte mari. Pentru FCSB ar fi în pericol și play-off-ul dacă pierd. O să le scadă șansele. Obiectivul nostru e să rămânem în Liga 1. Noi nu ne gândim la play-off sincer”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru Fanatik.

Noul obiectiv stabilit de Gigi Becali după Silkeborg – FCSB 5-0

Noul obiectiv stabilit de Gigi Becali, după Silkeborg – FCSB 5-0 este revanşa în faţa danezilor. Patronul roş-albaştrilor vrea ca elevii lui Nicolae Dică să facă spectacol pe Arena Naţională şi să marcheze şi ei minim cinci goluri.

Gigi Becali a fost un car de nervi, după ce rezervele s-au făcut de râs în Danemarca. Fără 7 titulari în lot, FCSB a fost „demolată” de Silkeborg.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a avut nevoie de doar două zile pentru a se răzgândi. Patronul FCSB pune acum preţ pe Conference League şi vrea ca echipa sa să câştige la scor returul cu danezii.

“La retur o să le cer să dea şi ei cinci goluri ca să spele ruşinea asta. Ăsta este obiectivul la retur. Trebuie să dea şi ei cinci ca să spele ruşinea. Asta le spun jucătorilor ca să spele ruşinea”, a transmis Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Totodată, Becali a anunţat că dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg. Răzvan Oaidă, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Marco Dulca sunt fotbaliştii de care patronul FCSB vrea să scape în următoarea perioadă.

”Oaidă joacă de patru ani la Steaua, dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi.

Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Un jucător de la Petrolul le-a pus gând rău jucătorilor lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și