Închide meniul

Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2024, 8:28

Reclamă
Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber

Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: "Îl las liber"

Florinel Coman şi Risto Radunovic / Hepta

Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali a încercat să îi prelungească înţelegerea unui jucător important de la FCSB, dar a fost refuzat. Patronul „roş-albaştrilor” i-a făcut o ofertă generoasă unui titular, dar acesta a spus pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-ar fi oferit un salariu de 20.000 de euro lui Radunovic, deşi iniţial susţinea că nu îi va da mai mult de 15.000 de euro lunar, informează digisport.ro. Muntenegreanul a cerut însă şi o primă de instalare, solicitare considerată exagerată de Gigi Becali.

Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber”

Radunovic poate pleca, îi expiră contractul”, a declarat, recent, Gigi Becali pentru digisport.ro.

Dacă o să aibă băiatul ofertă în vară, îl las liber, nu-l țin”, mai spunea Becali în urmă cu o lună.

Contractul lui Risto Radunovic cu FCSB expiră în decembrie 2024. Muntenegreanul a refuzat salariul foarte bun pe care i l-a propus Becali fiindcă vrea şi o primă de instalare.

Reclamă

În cazul unei oferte din vară, Becali a precizat că e dispus să îi dea drumul muntenegreanului. Pe 4 mai anul acesta, Radunovic va împlini 32 de ani. El e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.4 milioane de euro.

Gigi Becali anunţa că e dispus să îi facă o nouă ofertă lui Radunovic: „Asta îi propun!”

Risto Radunovic declara că vrea să ia titlul cu FCSB şi după aceea să plece de la „roş-albaştri”. Becali anunţa public că e gata să îi facă o ofertă lui Radunovic.

O să-i propun acum prelungirea lui Radunovic. O să-i pun 15.000 (n.r. de euro), că are 30 de ani. Îi dai 20.000 unuia când are 20, 23 de ani, când nu mai câştigi bani de pe el cum să-i dai 20.000? Îi dau 15.000, 15.000 îi dau”, declara Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial, Gigi Becali s-a amuzat când l-a auzit pe Radunovic şi l-a ironizat: „Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?

Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic

MM Stoica recunoscuse că Radunovic vrea un salariu mai mare la vicecampioana României, dar că s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali. Dacă nu se ajunge la un acord, sunt şanse mari ca experimentatul fundaş să plece de la FCSB.

Declaraţia lui a fost cumva scoasă din context. El a spus că va încerca să găsească o soluţie. Dacă va găsi o ofertă bună, cu siguranţă va pleca. Dacă nu, noi vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă. Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă. Lui Andrei Vlad i se termină şi lui contractul în iarna asta.

Eu l-aş ţine şi discuţia asta am demarat-o de multe ori cu Gigi şi la un moment dat am avut o discuţie cu Risto, dar poate a uitat. Risto a cerut o mărire a contractului aflat în derulare, iar Gigi nu a fost de acord”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recent, Gigi Becali a rezolvat o altă problemă, cea a fundaşului dreapta de la FCSB. Becali i-a prelungit contractul lui Vali Creţu, chiar dacă acesta are 35 de ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și