Închide meniul
UPDATE

Eduard Radaslavescu nu vrea să plece de la FCSB! Gigi Becali: „Mi-a zis să nu mă supăr! Respectăm contractul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 11:21 / Actualizat: 4 septembrie 2023, 13:59

Reclamă
Eduard Radaslavescu nu vrea să plece de la FCSB! Gigi Becali: „Mi-a zis să nu mă supăr! Respectăm contractul!

Hepta

Eduard Radaslavescu nu vrea să plece de la FCSB! Răsturnare de situaţie la FCSB. Iniţial, Gigi Becali a anunţat că Eduard Radaslavescu va pleca, sub formă de împrumut, la Botoşani. După o oră, patronul de la FCSB a anunţat că jucătorul nu vrea să mai plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 550.000 de euro. În vara anului trecut Gigi Becali îi plătea 850.000 de euro lui Gică Hagi pentru a-l transfera pe Radaslavescu.

Eduard Radaslavescu nu vrea să plece de la FCSB

Update 12.45: Gigi Becali a anunţat că Eduard Radaslavescu nu mai pleacă de la FCSB. „Radaslavescu nu vrea să plece. I-am zis: «Du-te, bă, la Botoșani să joci». «Vreau să rămân aici». «Bine, tată, atunci nu te oblig». Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul, nu obligăm oamenii. Ai semnat contractul? Respectă-l! Toată lumea să respecte contractele, cum le respect eu”, a spus Gigi Becali. 

“Da, pleacă la Botoşani. Ne-am înţeles. Pleacă împrumut un an. Nu mai pleacă nimeni în afară de Radaslavescu”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Valeriu Iftime dezvăluia anterior interesul pentru Radaslavescu

Patronul lui FC Botoşani recunoştea anterior că este interesat de Eduard Radaslavescu. Mai multe publicaţii au scris deja că Iftime s-a înţeles cu Becali.

Reclamă

Eduard Radaslavescu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 550.000 de euro. În vara anului trecut Gigi Becali îi plătea 850.000 de euro lui Gică Hagi pentru a-l transfera pe Radaslavescu.

Valeriu Iftime a confirmat interesul pentru Eduard Radaslavescu. „Îl vrem, dar în condițiile noastre. Radaslavescu n-ar necesita un efort financiar mare, dar cei de la FCSB doresc să pună o clauză legată de numărul de meciuri, ceea ce noi nu suntem de acord. Băiatul își dorește o echipă unde să joace, iar noi îi putem oferi această oportunitate. Vedem dacă ne înțelegem sau nu cu domnul Becali. Astăzi, după slujbă, cred că definitivăm tot”, declara Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „A fost extraordinar”

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0 a fost nimeni altul decât Siyabonga Ngezana (26 de ani), care a fost pentru prima oară titular la roş-albaştri într-un meci oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana i-a plăcut foarte mult lui Gigi Becali, dar latifundiarul din Pipera a subliniat că Universitatea Craiova nu i-a pus prea mari probleme în apărare FCSB-ului.

Ngezana mi s-a părut extraordinar, deși Craiova a fost o echipă prea slabă. Eu credeam că ne batem cu ei la titlu. Eu mi-am dat seama după, i-am văzut cu Iașiul, puteau avea probleme, cu Farul, iar.

Erau conduși cu 2-0 și ei nu făceau pressing deloc”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu un scor de neprezentare, 3-0. Darius Olaru a înscris o „dublă”, marcând în minutele 13 şi 45. Celălalt gol al echipei lui Gigi Becali a fost marcat de Risto Radunovic în minutul 21.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și