Închide meniul
Foto

Protest al fanilor FCU Craiova faţă de patronul Adrian Mititelu: „Știința nu e jucăria familiei tale”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 10:57

Protest al fanilor FCU Craiova faţă de patronul Adrian Mititelu: „Știința nu e jucăria familiei tale”

Protest al fanilor FCU Craiova faţă de patronul Adrian Mititelu

Bannerul afişat de fanii FCU în faţa sediului clubului / Facebook Boys Craiova

Protest al fanilor FCU Craiova faţă de patronul Adrian Mititelu. Acesta au afişat un banner uriaş chiar la sediul oficial al clubului FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu l-a demis pe antrenorul italian Giovanni Costantino după ce FCU Craiova a făcut doar 1-1 acasă cu Poli Iaşi. Oltenii lui Mititelu sunt pe locul 12 în Liga 1.

Protest al fanilor FCU Craiova faţă de patronul Adrian Mititelu: „Știința nu e jucăria familiei tale”

Știința nu este jucăria familiei tale. Asta știe orice om cu principii fundamentale!”, au transmis fanii din Peluza Sud Craiova pe Facebook.

Nici jucătorii lui FCU Craiova nu au scăpat. Ei au fost ameninţaţi de fanii Peluzei Sud. „Jucători de Serie B, vă rupem picioarele”, au scris fanii FCU Craiova.

Jucătorii FCU Craiova, ameninţaţi de fani!
Jucătorii FCU Craiova, ameninţaţi de fani!

Giovanni Costantino e OUT de la FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu imediat după ce oltenii au remizat cu Poli Iaşi, pe teren propriu, scor 1-1.

Reclamă

„Echipa arată ca o maşină de mâna a doua”

”Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care e din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după remiza cu Poli Iaşi.

Pe banca oltenilor, Giovanni Costantino a bifat 18 meciuri. Tehnicianul italian a înregistrat şapte victorii, opt înfrângeri şi trei remize.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Costantino a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Adrian Mititelu după ce acesta l-a dat afară!

Giovanni Costantino a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Adrian Mititelu după ce acesta l-a dat afară. Chiar dacă patronul lui FCU Craiova a decis să renunţe la italian, Costantino l-a lăudat pe Mititelu.

Italianul l-a caracterizat pe Mititelu ca fiind „luptător”. FCU Craiova se află pe locul 12 în Liga 1, cu 31 de puncte. Din sezonul regular, oltenii lui Mititelu mai au de disputat două jocuri. Unul dintre acestea este cu UTA, sâmbăta aceasta. Celălalt este chiar derby-ul Craiovei, cu Universitatea, care se va disputa sâmbătă, 9 martie.

Adrian Mititelu este președintele care luptă incredibil. Este luptător. Ar trebui ca jucătorii să lupte precum președintele”, a declarat Giovanni Costantino la conferinţa de presă.

Italianul a fost întrebat dacă ar mai antrena în România. ”Da, normal. De ce am învățat limba română? Normal, este posibil”, a răspuns Costantino.

Scandal uriaş la Craiova! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauză

Scandal uriaş la Craiova, în pauza meciului FC U Craiova – Poli Iaşi 1-1! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauza meciului dintre FC U Craiova şi Poli Iaşi. Antrenorul ieşenilor a contestat validitatea golului marcat de olteni în prima repriză.

Leo Grozavu a luat foc la pauza partidei cu FC U Craiova. Nemulţumit că Horaţiu Feşnic a validat golul oltenilor, Leo Grozavu a încercat să intre la pauză peste arbitri. Horaţiu Feşnic i-a arătat cartonaşul roşu, iar Grozavu nu a mai stat pe bancă a doua repriză.

Conform celor de la orangesport.ro, Leo Grozavu a fost oprit de forţele de ordine la timp, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Arbitrii de la partida FC U Craiova sunt Horaţiu Feşnic, Alexandru Cerei, Ciprian Danşa, Sorin Vădana, Marcel Bîrsan, Iulian Dima, ultimii doi fiind în camera VAR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și