Închide meniul

Un nou eșec pentru Gigi Becali pe piața transferurilor. Fundașul așteptat la FCSB, blocat de club: „Nu-l dau acum”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 19:41

Un nou eșec pentru Gigi Becali pe piața transferurilor. Fundașul așteptat la FCSB, blocat de club: Nu-l dau acum”

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali ar fi vrut să-l transfere la FCSB pe Victor Dican de la FC Botoșani, dar Valeriu Iftime a anunțat că fundașul nu este de vânzare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are în continuare probleme în defensivă, unde se bazează doar pe Dawa și Joonas Tamm. Iulian Cristea este accidentat, în timp ce Denis Haruț nu e pe placul lui Gigi Becali. Rachid Bouhenna a fost dat afară de la club.

Valeriu Iftime a blocat transferul lui Victor Dican la FCSB

Dican era văzut drept soluția ideală pentru defensiva FCSB-ului, însă Gigi Becali va trebui să-si ia gândul de la „perla” în vârstă de 21 de ani de la FC Botoșani.

„Nu a fost nicio discuție Dican. Dacă ești în fotbalul românesc, nu are cum să nu te intereseze Dican. E unul dintre cei mai buni fundași. Dar nu-l vând acum! El trebuie să mai joace 20-30 de meciuri la Botoșani. După aceea ar putea să plece și ar putea juca oriunde”, a spus Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

550.000 de euro este cota lui Victor Dican, conform transfermarkt.com. A adunat cinci apariții în actuala stagiune, reușind să-și treacă în cont un assist.

Reclamă

FC Botoșani l-a adus pe Victor Dican în februarie 2022, de la Universitatea Cluj. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea și Metalug Cugir.

Gigi Becali îi aduce întăriri la FCSB lui Nicolae Dică

Gigi Becali îi aduce întăriri la FCSB lui Nicolae Dică. Cu gândul la grupele Conference League, patronul roş-albaştrilor a anunţat că îşi mai doreşte un atacant, dar şi un fundaş central.

„Atacant trebuie să luăm și pentru campionat. Trebuie să-l luăm. Chiar un fundaș central ne trebuie. Nu poți să stai în doi fundași centrali. Avem doi fundași și mai e Haruț rezervă”, a anunţat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reuși „remontada” cu Viking

Roş-albaştrii joacă joi, de la 20:00 (LIVE TEXT pe AS.ro), meciul de totul sau nimic pentru Europa, returul cu Viking din play-off-ul Conference League. Pe Arena Națională, norvegienii s-au impus cu 2-1.

Fostul șef al LPF e de părere că lotul vicecampioanei României e mult mai valoros decât al norvegienilor. Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferurile din această vară.

„În mod normal, după valoare, ar trebui să întoarcă rezultatul. După valoare, echipa Steaua (n.r. – FCSB) e mai valoroasă. Nu știu ce capacitate de efort au, să susțină efortul împotriva unei echipe foarte bine pregatită. Gigi Becali a facut un lucru foarte bun. A plătit și a adus jucători, că unii nu se pot adapta la Steaua este altceva. Presiunea este foarte mare la Steaua. Presiunea lui Gigi, că el a bagat bani, a bagat milioane de euro, el vrea rezultate”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru as.ro.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și