Închide meniul

Un nou stadion în Liga 1! „Bijuteria” va costa 100 de milioane de euro şi va fi gata în 2025

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 13:44

Un nou stadion în Liga 1! „Bijuteria va costa 100 de milioane de euro şi va fi gata în 2025

Un nou stadion se va construi în Liga 1

Un nou stadion se va construi în Liga 1/ Facebook FC Argeş

Un nou stadion se va construi în Liga 1, şi va costa 100 de milioane de euro. Noua arena va aprţine clubului FC Argeş, iar anunţul a fost făcut pe pagina oficială a clubului din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş aşteaptă cu nerăbdare construirea noului stadion. Până atunci, trupa lui Marius Croitoru este pe locul 11 în Liga 1, având 23 de puncte, după 21 de runde disputate.

Un nou stadion în Liga 1! „Bijuteria” va costa 100 de milioane de euro

Guvernul României a aprobat construirea unui nou stadion în Trivale. Arena va purta numele actualei, anume „Nicolae Dobrin”.

„În ședința de Guvern de astăzi, 11 ianuarie 2023, a fost aprobată construcția noului nostru stadion. Practic, astăzi au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ,,Construire stadion Nicolae Dobrin”. Așteptăm cu nerăbdare momentul când vom păși în noua arenă și ne vom bucura împreună de victoriile Argeșului!”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială a celor de la FC Argeş.

Vestea că FC Argeş va avea un nou stadion a fost anunţată încă din toamnă, de către primarul din Piteşti. Acesta declara la momentul respectiv, că pe noua arena se vor putea disputa şi meciuri în competiţiile europene.

Reclamă

„Ne-am dorit foarte mult să ajungem în această zi. Studiul de fezabilitate e gata. Știu că mulți piteșteni așteptau. Joi intrăm în Consiliul Local și vineri depunem proiectul la CNI.

Cu siguranță va începe anul viitor demolarea, nu știu să vă spun exact când. Iar după demolare, probabil o perioadă de doi ani (n.r – până la finalizarea noii arene).

Asta e marea dorință (n.r – ca FC Argeș să joace în cupele europene pe noul stadion) nu doar a mea, ci a tuturor argeșenilor. Sper să conștientizeze și echipa ce eforturi se fac și să evolueze așa cum ne așteptăm toți”, a declarat Cristian Gentea, primarul din Piteşti.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeş, anunţ despre viitorul lui Arnold Garita

FC Argeş a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Arnold Garita. Golgheterul lui FC Argeş este dorit de FCSB şi Rapid, dar nu va fi lăsat să plece în această iarnă.

Atacantul de 27 de ani este pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, dar şi Dan Şucu vrea să-l aducă în Giuleşti. Totuşi, managerul general al piteştenilor asigură că nu se pune problema să renunţe la fotbalistul din Camerun.

„Garita nu pleacă de la noi! Nu se pune problema. Oferta Rapidului nu există! El face parte din planurile noastre până în vară și chiar sezonul viitor. Când va pleca, o va face afară!

Nu luăm în calcul nicio ofertă și niciun transfer! Din contră, ne gândim să continuăm cât mai mult timp”, a declarat Daniel Stanciu pentru prosport.ro.

Arnold Garita a avut evoluţii remarcabile în această ediţie din Liga 1. A înscris 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 20 de meciuri. Gigi Becali a recunoscut că îl vrea la FCSB.

Pe Garita vreau să-l iau. Să vedem acum care este situația. Acum avem 5-6 atacanți. Dacă începem să câștigăm câteva meciuri și încep să vorbesc de campionat, îl iau pe Garita

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema„, spunea Gigi Becali.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și