Închide meniul

Un patron din Liga 1 e gata să îl transfere pe Malcom Edjouma după Rangers – FCSB 4-0: „Mă pun la coadă pentru el!”

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 16:20

Reclamă
Un patron din Liga 1 e gata să îl transfere pe Malcom Edjouma după Rangers – FCSB 4-0: „Mă pun la coadă pentru el!

Un patron din Liga 1 e gata să îl transfere pe Malcom Edjouma după Rangers - FCSB 4-0. Cine și-l dorește pe jucătorul campioanei.

Profimedia

Un patron din Liga 1 e gata să îl transfere pe Malcom Edjouma după Rangers – FCSB 4-0. Este vorba despre Valeriu Iftime, omul cu bani de la FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a avut o prestație slabă în cadrul umilinței cu Rangers, însă Iftime este de părere că toți jucătorii se pot confrunta cu astfel de momente.

Un patron din Liga 1 e gata să îl transfere pe Malcom Edjouma după Rangers – FCSB 4-0

După meciul dintre Rangers și FCSB, Valeriu Iftime a transmis că l-ar aduce înapoi pe Malcom Edjouma la FC Botoșani, în cazul în care ar exista această posibilitate.

„Domnul Becali se aprinde mereu atunci când pierde FCSB, când echipa nu e grozavă, dar mai greșește și Neuer, nu doar Edjouma. E o mare greșeală să-ți desființezi jucătorii după un meci. Fotbaliștii se simt rău în astfel de situații, sunt convins de asta. Dacă există această posibilitate, eu pe Malcom l-aș lua oricând de la Becali, dar sunt convins că îl vor mai multe echipe.

Mă pun la coadă pentru el (n.n. râde). El este un jucător mai lent, dar nici alți fotbaliști de la FCSB n-au avut reacție în această partidă cu Rangers, așa cum este și Ștefănescu. Îmi place Edjouma, uitați că Denis Haruț a plecat de la FCSB și acum joacă meci de meci la Sepsi”, a spus Valeriu Iftime, citat de prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Malcom Edjouma a fost legitimat la FC Botoșani în perioada februarie 2021 – februarie 2022. Gigi Becali l-a cumpărat pe mijlocaș de la echipa lui Valeriu Iftime pentru suma de 330.000 de euro.

În momentul de față, jucătorul campioanei este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în luna martie a anului 2023. La momentul respectiv valora suma de 1,5 milioane de euro.

Cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers!

Iată cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers! Specialiștii au făcut toate calculele.

Reclamă

FCSB a fost umilită de Rangers pe Ibrox Stadium, în etapa a 3-a din Europa League. După această înfrângere, șansele de calificare ale campioanei scuzăut, conform specialiștilor.

Înainte de meciurile din etapa a 3-a, potrivit specialiștilor de la Football Meets Data, FCSB avea o șansă de 78% de a termina grupa principală din Europa League între locurile 9 și 24, care asigură calificarea în play-off. Șansele sunt calculate pe baza a 10.000 de simulări a grupei principale.

În ceea ce privește calificarea directă, campioana României avea o șansă de 18% de a se situa în primele 8 echipe.

După umilința cu Rangers însă, șansele FCSB-ului de a se califica în play-off au scăzut la 65%. De asemenea, o prezență în primele 8 echipe este văzută cu o șansă de doar 7%.

În momentul de față, FCSB se află pe locul 13 în grupa principală din Europa League, cu 6 puncte după 3 meciuri jucate.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și