Închide meniul

Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 14:01

Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!

Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!

Costel Gâlcă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu are un titlu cu Unirea Urziceni şi două titluri cu FCSB în palmares. Rusescu mai are în palmares şi o Cupă UEFA cu Sevilla, în sezonul 2013-2014 şi o Supercupă a Europei, cu aceeaşi echipă, câştigată în 2014.

Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!

Laurențiu Popescu este OK, Bancu este OK, e foarte greu să-i ia cineva locul. Îmi place Badelj, dar mai au nevoie de un fundaș central. Fundașii dreapta, Soiri și Vlădoiu, sunt în regulă.

Au nevoie neapărat de doi interi. Screciu îmi place, e un jucător foarte bun, e un punct fix în echipa Craiovei. Crețu a jucat bine, dar, dacă vor să joace 4-3-3, au nevoie de altceva.

Markovic îmi place foarte mult. Însă nu știu ce se întâmplă cu el, de ce nu face pasul la nivelul următor. Trebuie să progreseze din punct de vedere fizic. De Koljic mi-a plăcut până la prima lui accidentare gravă, ceva îl trage în jos acum… E mai mereu accidentat. Craiova are nevoie de încă un atacant”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru!

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Patronul echipei oltene, Mihai Rotaru, a fost de acord cu această condiţie pusă de Gâlcă pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Clauza de reziliere va fi una în oglindă. Astfel, şi Gâlcă va trebuie să achite această clauză dacă va dori să rupă înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Potrivit fanatik.ro, clauza de reziliere a contractului dintre Universitatea Craiova şi Costel Gâlcă este de 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Oricare dintre părţi trebuie să plătească această sumă dacă decide să rezilieze unilateral înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Mihai Rotaru a câştigat, recent, un litigiu cu Laurenţiu Reghecampf. „Reghe” trebuie să îi achite o sumă mare de bani după ce a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova pentru a merge la Al-Tai, în Arabia Saudită, Recent, Reghecampf a fost demis de Al-Tai.

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova. Ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB a devenit noul antrenor al Universităţii Craiova.

Costel Gâlcă a revenit în Liga 1. Antrenorul a semnat cu Universitatea Craiova. Împreună cu staff-ul său, Gâlcă va avea un salariu de 20.000 de euro lunar.

OFICIAL | Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire. Din noul staff tehnic vor mai face parte:
Dumitru Uzunea – antrenor secund
Iulian Matei – antrenor secund
Ciprian Pruna – preparator fizic

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii. Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. Mult succes!”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și