Închide meniul

„Unde îl vom găsi pe Baba Alhassan peste 6 luni?” Dani Coman nu s-a abţinut şi a oferit un răspuns memorabil

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 decembrie 2023, 14:25

„Unde îl vom găsi pe Baba Alhassan peste 6 luni? Dani Coman nu s-a abţinut şi a oferit un răspuns memorabil

Dani Coman nu s-a abţinut şi a oferit un răspuns memorabil cand a fost întrebat de Baba Alhassan

Baba Alhassan, în timpul unui meci la Hermannstadt/ Profimedia

Dani Coman nu s-a abţinut şi a oferit un răspuns memorabil în momentul în care a fost întrebat despre viitorul lui Baba Alhassan la FCSB. Mijlocaşul ghanez a fost transferat în această iarnă de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman a răspuns cu o ironie cu privire la viitorul lui Baba Alhassan la FCSB. Preşedintele celor de la Hermannstadt a făcut referire la faptul că Gigi Becali nu are răbdare cu jucătorii şi scapă de ei în doar câteva luni.

Dani Coman nu s-a abţinut şi a oferit un răspuns memorabil

„Pe malul Cibinului, acolo îl vom găsi peste șase luni”. Râul Cibin se află în întregime în județul Sibiu, Coman sugerând că jucătorul se va întoarce rapid la Hermannstadt.

Apoi, devenind serios, oficialul sibienilor și-a exprimat speranța ca „Baba Alhassan să fie unul dintre jucătorii importanți. Are nevoie de oameni care să îi ofere încredere, are nevoie de o conjunctură favorabilă.

Dacă va avea aceste lucruri, sunt convins că va avea și rezultate. Dacă nu, e posibil ca în vară să se întoarcă acolo unde am spus”, a fost răspunsul memorabil dat de Dani Coman la digisport.ro.

Reclamă

Baba Alhassan a fost prezentat oficial de FCSB! Ce număr va purta mijlocașul

Baba Alhassan a fost prezentat oficial de FCSB! Mijlocașul transferat de la FC Hermannstadt se va alătura lotului după vacanța de iarnă. Vicecampioana României și-a prezentat astfel prima mutare din această iarnă. Mijlocașul a fost cumpărat de Gigi Becali în schimbul sumei de 600.000 de euro, înainte de pauza competițională de iarnă. De asemenea, acesta nu a jucat în partida directă dintre FCSB și FC Hermannstadt, încheiată cu victoria „roș-albaștrilor”, scor 3-0.

Oficialii vicecampioanei au publicat un anunț, pe rețelele de socializare, în care l-au prezentat, în mod oficial, pe mijlocașul de 23 de ani. Acesta va purta numărul 42 la echipa pregătită de Elias Charalambous și va efectua vizita medicală pe data de 8 ianuarie. Dacă testele vor fi în regulă, tot în acea zi Alhassan va începe antrenamentele cu noua sa echipă.

„Bine ai venit, Baba Alhassan!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB anunță transferul lui Baba Alhassan, jucător provenit de la FC Hermannstadt.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală și se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul ghanez va purta tricoul cu numărul 42.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au notat oficialii de la FCSB, pe contul de Facebook al clubului.

Primul amical al iernii pentru FCSB

S-a anunţat primul amical al iernii pentru FCSB! Liderul la zi din Liga 1 se va duela cu un adversar care a evoluat în competiţiile europene, în acest sezon, anume LASK Linz.

FCSB a încheiat anul pe primul loc, fiind astfel campioană de iarnă. După o scurtă vacanţă, jucătorii lui Elias Charalambous se vor reuni, în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului.

Conform site-ului oficial al celor de la LASK Linz, duelul amical cu FCSB se va disputa duminică, 14 ianuarie. Austriecii ocupă locul 3 în prima ligă din Austria, cu 32 de puncte, la şapte lungimi distanţă de liderul Salzburg.

FCSB îşi va face cantonamentul de iarnă, în mod tradiţional, în Turcia. Roş-albaştrii se vor pregăti într-o bază sportivă de la Belek, în perioada 8 ianuarie – 21 ianuarie. Locaţia a fost aleasă de trupa lui Gigi Becali şi pentru pregătirea de iarnă din sezonul precedent.

Reclamă

LASK Linz, prima adversară a FCSB-ului din meciurile amicale, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care a mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și