Închide meniul

Universitatea Craiova a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Mihai Rotaru a adus un mijlocaș de națională

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 17:47

Reclamă
Universitatea Craiova a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Mihai Rotaru a adus un mijlocaș de națională

Universitatea Craiova a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor

Noul jucător de la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Este vorba despre georgianul Anzor Mekvabishvili, un internațional în vârstă de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul jucător al oltenilor reprezintă al 3-lea transfer realizat de Mihai Rotaru, în această iarnă. Acesta a adunat deja meciuri la echipa națională de seniori a Georgiei și a câștigat 2 titluri de campion alături de Dinamo Tbilisi. De asemenea, a jucat alături de echipa din capitala Georgiei în preliminariile UEFA Champions League.

Universitatea Craiova a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Anunț despre transferul lui Anzor Mekvabishvili

Oficialii celor de la Universitatea Craiova au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, transferul lui Anzor Mekvabishvili. Mijlocașul a semnat un contract valabil pe 4 ani și jumătate și va purta tricoul cu numărul 5 la echipa pregătită de Ivaylo Petev.

„OFICIAL | Anzor Mekvabishvili a semnat cu Știința!

Universitatea Craiova bifează cel de-al 3-lea transfer din perioada de mercato și își întărește linia mediană cu un internațional georgian în vârstă de 22 de ani.
Mijlocașul box-to-box Anzor Mekvabishvili a semnat cu Știința un contract valabil pe o perioadă de 4 ani și jumătate. El va îmbrăca tricoul cu numărul 5.

Reclamă

De două ori campion al Georgiei cu Dinamo Tbilisi, noul nostru fotbalist are și 13 partide în Naționala mare. Anzor s-a remarcat la Turneul Final Under-21 din 2023, când Naționala Georgiei, cu el căpitan, a câștigat grupa din care mai făceau parte Belgia, Olanda și Portugalia.

Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!”, au anunțat oficialii de la Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1

Universitatea Craiova l-a cedat pe Alexandru Işfan la Petrolul Ploieşti. Jucătorul de 23 de ani a fost împrumutat de olteni pentru un an şi jumătate. De asemenea, nu s-a stipulat o opţiune de cumpărare.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a plătit în 2022 suma 650.000 de euro pe Işfan. Adus ca o mare speranţă, Işfan a dezamăgit şi a pierdut definitiv echipa. Pe lista de transferuri a oltenilor a fost şi Alex Cicâldău, dar patronul alb-albaştrilor a dezvăluit că negocierile au picat.

Cluburile Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti au anunţat, miercuri, împrumutul mijlocaşului Alexandru Işfan de la gruparea olteană la echipa prahoveană. Înţelegerea este valabilă un an şi jumătate.

În vârstă de 23 de ani, Işfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeş, Universitatea Craiova şi a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023.

„FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul mijlocașului român Alexandru Ișfan, valabil un an și jumătate!

În vârstă de 23 de ani, Ișfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeș, Universitatea Craiova și a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023!„, a anunţat Petrolul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și