Închide meniul

Universitatea Craiova, al doilea transfer al iernii! Eugen Neagoe a adus un fost fundaș la Rennais

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 19:26

Universitatea Craiova, al doilea transfer al iernii! Eugen Neagoe a adus un fost fundaș la Rennais

Universitatea Craiova, al doilea transfer al iernii

Gjoko Zajkov/Fb Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a perfectat al doilea transfer al iernii! Eugen Neagoe l-a adus pe Gjoko Zajkov, fost fundaș la Rennais.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Gjoko Zajkov (27 de ani) a evoluat pentru formația ucraineană Vorskla Poltava. În trecut, acesta a bifat o partidă în tricoul francezilor de la Rennais.

Universitatea Craiova, al doilea transfer al iernii

Universitatea Craiova a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul internaționalului macedonean Gjoko Zajkov, care poate evolua atât fundaș centrat, cât și fundaș de bandă.

„Universitatea Craiova continuă campania transferurilor din această pauză competițională. Internaționalul macedonean Gjoko Zajkov a semnat cu Știința un contract valabil pe 2 ani și jumătate. Gjoko a ajuns în cursul zilei de astăzi în cantonamentul alb-albaștrilor din Antalya și va intra de mâine sub comanda lui Eugen Neagoe.

Noul nostru fotbalist cu peste 22 de meciuri în echipa națională a Macedoniei de Nord poate evolua atât fundaș central, postul său de bază, cât și fundaș de bandă. El a jucat în prima parte a sezonului în Ucraina la Vorskla Poltava și în trecut la alte echipe precum RSC Charleroi, Rabtonicki Skopje și Levski Sofia.

Reclamă

El va evolua cu nr. 26. Îi dorim lui Gjoko să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Alexandru Işfan şi-a setat obiectivele, după transferul la Universitatea Craiova

Alexandru Ișfan este celălalt jucător transferat de Universitatea Craiova, în această iarnă. Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, și-a setat un obiectiv măreț, acela de a câștiga titlul cu formația olteană.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte bucuros că am venit la Universitatea Craiova. Referitor la cum mă simt ştiind că am fost dorit, au fost discuţii de mai mult de doi ani de zile şi acum mă bucur că într-un final s-au concretizat şi am semnat şi sunt foarte fericit.

Ce m-a făcut să aleg Craiova? Sunt prieteni pe care îi am aici la echipă, suporterii minunaţi, stadionul şi multe chestii, nu le pot spune pe toate, dar sunt foarte fericit. Vreau să îmi ajut echipa cât mai mult, să marchez, iar la final, în vară, să ne bucurăm cu toţii şi să fim campioni.

Mă ştiam cu băieţii de la under 21, cu Markovic, Vladi Screciu, Cîmpanu, Baiaram, plus că Florescu e de la mine din oraş, ne ştim de mici, cu Nistor mă ştiu… O dată cu pasul făcut la Universitatea Craiova, e un obiectiv al meu să fac pasul şi la naţionala mare a României. Abia aştept să fiu pe «Ion Oblemenco», să cântăm la finalul meciurilor alături de fani”, a declarat Alexandru Işfan, într-un interviu pentru pagina oficială a Universităţii Craiova.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și