Închide meniul

Universitatea Craiova, fără „killer” la derby-ul cu Dinamo! Veste proastă pentru Costel Gâlcă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 18:16

Reclamă
Universitatea Craiova, fără „killer la derby-ul cu Dinamo! Veste proastă pentru Costel Gâlcă

Universitatea Craiova, fără "killer" la derby-ul cu Dinamo

Andrei Ivan şi Alexandru Mitriţă/ Hepta

Universitatea Craiova va evolua fără „killer” la derby-ul cu Dinamo. Andrei Ivan are şanse mari să rateze şi confruntarea „de foc” din etapa a şaptea a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va primi vizita rivalei Universitatea Craiova, în runda următoare. Derby-ul „de foc” se va desfăşura sâmbătă, pe arena Arcul de Triumf, de la ora 22:00, şi va fi în format live text pe AS.ro.

Universitatea Craiova, fără „killer” la derby-ul cu Dinamo

Andrei Ivan nu s-a recuperat complet, după accidentarea suferită în etapa a treia. Atacantul a revenit astăzi la antrenamentele Universităţii Craiova, însă are şanse mici să evolueze contra lui Dinamo, notează gsp.ro.

Andrei Ivan s-a descurcat perfect, de-a lungul sezoanelor, în confruntările cu Dinamo, marea rivală a Universităţii Craiova. „Câinii” au fost „clienţii” preferaţi ai atacantului, care a reuşit să înscrie nu mai puţin de opt goluri în poarta trupei din Ştefan cel Mare. Dinamo este astfel echipa din Liga 1 împotriva căreia Andrei Ivan a marcat de cele mai multe ori.

Andrei Ivan „s-a rupt” în duelul cu Petrolul, din runda a treia din Liga 1. După 37 de minute de joc, atacantul a acuzat o accidentare şi a ratat următoarele două partide, cu Sepsi şi Gloria Buzău.

Reclamă
Reclamă

De cealaltă parte, Costel Gâlcă a primit însă o veste bună. Vladimir Screciu va evolua contra lui Dinamo, fiind refăcut după accidentarea cumplită suferită în urmă cu cinci luni.

Screciu a fost rezervă la duelul din etapa precedentă, cu Gloria Buzău, şi are şanse mari să prindă minute în derby-ul cu Dinamo.

Universitatea Craiova este pe primul loc în Liga 1, după şase etape disputate. Oltenii nu au suferit nicio înfrângere. Dinamo, de cealaltă parte, a avut şi ea un început excelent de sezon, fiind fără înfrângere de cinci etape.

Reclamă

Alexandru Mitriţă şi-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Alex Mitriţă a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova! Vedeta lui Mihai Rotaru şi-a prelungit, până în 2028, înţelegerea cu echipa olteană.

Alexandru Mitriţă va avea o clauză uriaşă de reziliere, de 5 milioane de euro! Universitatea Craiova a reuşit o mutare foarte importantă în lupta pe care o duce pentru titlu. Oltenii sunt pe primul loc în Liga 1 după 6 etape, cu 14 puncte.

”Mitriţă este al Craiovei!

– Contract nou pentru “Piticul atomic”
– Valabil pentru 4 ani, până în 20𝟐𝟖
– Clauză de reziliere de 5 milioane EURO”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook, după ce a reuşit să îl convingă pe Alex Mitriţă să semneze prelungirea contractului.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Video„Ştim cu toţii cât de nebun e” Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! Cum vede lupta la titlu în Liga 1

19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

VideoRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și