Închide meniul

Universitatea Craiova – Farul 1-2! Cojocaru i-a adus 3 puncte lui Gică Hagi! Campioana, în lupta pentru cupele europene

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 22:30

Universitatea Craiova – Farul 1-2! Cojocaru i-a adus 3 puncte lui Gică Hagi! Campioana, în lupta pentru cupele europene

Universitatea Craiova - Farul 1-2

Universitatea Craiova - Farul / Universitatea Craiova

Universitatea Craiova – Farul 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a deschis etapa cu numărul 4 a playoff-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui duel, oltenii au înscris primul gol, prin Baiaram, în minutul 4. Totuși, Farul a întors soarta meciului prin „dubla” lui Cojocaru (min. 21 și min. 45+5). După acest meci, oltenii sunt pe locul 3, cu 31 de puncte. De cealaltă parte, campioana s-a apropiat de locurile de cupă europeană și ocupă locul al 4-lea, cu 29 de puncte.

Universitatea Craiova – Farul 1-2

Min. 84: Koljic a trimis un șut puternic în bară!

Min. 46: A început a doua repriză.

Min. 45+6: Pauză.

Reclamă

Min. 45+5: Universitatea Craiova – Farul 1-2! Jucătorii lui Gică Hagi au întors scorul. Cojocaru a reuşit „dubla”.

Min. 45: Încă o ratare a constănţenilor. Ionuţ Vînă a driblat tot ce i-a ieşit în cale, dar a fost blocat în momentul şutului.

Min. 44: Ocazie rarisimă şi pentru Farul! Acţiune superbă a jucătorilor lui Gică Hagi. Grigoryan a finalizat cu un şut peste poartă, din poziţie ideală.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 42: Ratare uriaşă pentru Markovic. Atacantul oltenilor a scăpat singur cu portarul advers, dar a trimis peste transversală!

Min. 21: Universitatea Craiova – Farul 1-1! Cojocaru a restabilit egalitatea cu un șut de excepție, cu piciorul stâng.

Min. 17: Ocazie pentru Farul! Louis Munteanu a trimis un șut puternic, care a fost reținut de Popescu.

Min. 4: Universitatea Craiova – Farul 1-0! Ștefan Baiaram a dat lovitura, după un contraatac de senzație al oltenilor!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Mateiu, Mekvabishvili – Baiaram, Markovic, Al. Mitriță
Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Soiri, Zajkov, Ndong, Houri, Cîmpanu, Danciu, Koljic, Bană, Blesa, A. Ivan
Antrenor: Dragoș Bon

Reclamă

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Henrique, C. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, L. Munteanu, I. Cojocaru
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Dănuleasa, D. Nedelcu, N. Popescu, Casap, A. Stoian, Andronache, Rivaldinho, L. Banu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Ion Oblemenco
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti). A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel)
Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei). Arbitru AVAR: Marinescu Vasile (Bucureşti)

Oltenii primesc vizita campioanei după ce, în etapa precedentă de Liga 1, au pierdut, în deplasare, cu FCSB, scor 0-2. De cealaltă parte, în etapa a 3-a din playoff, Farul a remizat pe terenul lui Sepsi, scor 1-1.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc pe data de 21 ianuarie a acestui an. La momentul respectiv, campioana lui Gică Hagi se impunea, tot în deplasare, cu scorul de 2-1.

Oltenii nu s-au mai impus în fața Farului, în campionat, de pe 5 septembrie 2022. Atunci, echipa lui Mihai Rotaru câștiga o partidă incredibilă, încheiată cu scorul de 4-3.

Totuși, Universitatea Craiova s-a impus și în 2023 în fața campioanei en-titre, dar în Cupa României. În luna decembrie, echipa din Bănie câștiga duelul din grupe cu scorul de 4-0. Este de notat totuși că la momentul disputării acestei partide Farul nu mai avea nicio șansă de calificare.

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru

„În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de manager. Nu există apreciere. Antrenorii și managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani. Și trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectați, trebuie să responsabili.

Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbalul la noi și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă anumite lucruri.

La noi, antrenorii nu sunt deloc respectați, așa cum se întâmpla înainte. Domn’ profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România. Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem. Este impresia mea generală și nu mă refer la o situație sau un club”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și