Închide meniul

Mirel Rădoi, reacție fabuloasă înaintea meciului cu Gică Hagi: „Mi-aș dori să-mi bat unul dintre profesori!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 17:54

Mirel Rădoi, reacție fabuloasă înaintea meciului cu Gică Hagi: „Mi-aș dori să-mi bat unul dintre profesori!

Mirel Rădoi și Gică Hagi se vor înfrunta ca antrenori

Mirel Rădoi, alături de Gică Hagi / Hepta

  • Mirel Rădoi, reacție fabuloasă înaintea meciului cu Gică Hagi
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Mirel Rădoi e nerăbdător să-l înfrunte pe Gică Hagi în Universitatea Craiova – Farul. Antrenorul oltenilor îl consideră pe „Rege” unul dintre profesorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi l-a învins până acum o singură dată pe Hagi în cariera de antrenor. Ca antrenor, Mirel a fost antrenat de Gică Hagi la FCSB, în 2007.

Mirel Rădoi, gata să-l înfrunte pe Gică Hagi în Universitatea Craiova – Farul

„Mi-aș dori din suflet, ca o ambiție personală, să pot să-mi bat unul din profesori. Am făcut-o când eram la FCSB, 1-0 pe Arena Naționala”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

Farul are parte de un debut aproape perfect de campionat, cu cinci victorii în primele opt meciuri, inclusiv succese cu FCSB și CFR Cluj. Echipa lui Hagi e lider în Liga 1, la egalitate de puncte cu Rapid.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după prima înfrângere suferită cu Mirel Rădoi pe bancă în campionat, 0-1 cu Hermannstadt. Oltenii sunt pe poziția a noua, la șapte puncte de Farul.

Reclamă

Universitatea Craiova – Farul se joacă luni, de la 21:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

S-a făcut transferul lui Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunțat un transfer uriaș chiar înaintea meciului cu Farul. Giedrius Arlauskis este noul jucător al oltenilor.

Potrivit fanatik.ro, transferul s-a realizat. Negocierile între Mihai Rotaru şi portarul lituanian au decurs fără probleme, iar Arlauskis vine în România să joace sub comanda lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Arlauskis ţinteşte al optulea titlu de campion al României. Se va lupta pentru titularizare cu David Lazar. Un an a trecut de la la ultimul meci jucat de Arlauskis, în victoria obţinută de CFR cu Chindia Târgovişte, 1-0, pe 31 august 2021.

Lituanianul s-a mai antrenat în această vară și cu cei de la FC Voluntari și s-a aflat în discuții și cu Petrolul Ploiești, însă niciuna dintre mutări nu s-a concretizat.

Farul va fi fără Denis Alibec la derby-ul cu Universitatea Craiova

Gică Hagi a precizat că Denis Alibec a acuzat o recidivă și nu poate fi pe teren la partida cu Universitatea Craiova. Atacantul s-a accidentat în precedenta partidă, cu FCSB.

„Denis a acuzat dureri și încă are probleme acolo unde avea el și nu e pentru acest meci. Îmi pare rău că Denis are încărcătura pe care o are și nu poate să fie cu noi.

Am nevoie să aducem jucătorii să se simtă bine din punct de vedere fizic. Preocuparea noastră este să gestionăm lucrurile foarte bine”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Denis Alibec a marcat două goluri pentru Farul în actuala stagiune, în partidele cu FCSB și FC Voluntari.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie