Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | „Premoniţia” lui Mihai Stoica s-a adeverit! „Cadoul” făcut pentru Laurenţiu Reghecampf cu 2 zile înaintea derby-ului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 17:58

Universitatea Craiova – FCSB | „Premoniţia lui Mihai Stoica s-a adeverit! „Cadoul făcut pentru Laurenţiu Reghecampf cu 2 zile înaintea derby-ului

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci / Hepta

„Premoniţia” lui Mihai Stoica pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB s-a adeverit. Managerul general de la FCSB a anunţat echipa de start a roş-albaştrilor încă de acum două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci, MM a transmis că există un singur semn de întrebare, în privinţa postului de mijlocaş la închidere. Acolo lupta s-a dat între Malcom Edjouma, cel care a fost comparat de patron cu Paul Pogba, şi Adrian Şut.

„Premoniţia” lui Mihai Stoica pentru Universitatea Craiova – FCSB s-a adeverit

Andrei Vlad a fost lăsat în continuare pe bancă şi nu va apăra buturile vicecampioanei împotriva fostei sale echipe. De altfel, nu au apărut modificări în defensivă.

FCSB este fără gol primit în ultimele patru etape, perioadă în care a învins-o la limită pe CFR Cluj şi a trecut cu acelaşi scor, 4-0, de FC Voluntari, CFR Cluj şi FC Argeş.

Cum arată echipele de start pentru Universitatea Craiova – FCSB:

Reclamă

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB. Roș-albaștrii au nevoie uriașă de victorie în partida din Bănie, ca să spere în continuare la titlu.

FCSB vine după patru victorii la rând în Liga 1. De-a lungul acestor partide, roș-albaștrii au înscris 13 goluri și nu au încasat niciunul. Gigi Becali e sigur că echipa lui Toni Petrea e prea puternică pentru Universitatea Craiova.

”Dacă vrea Dumnezeu, CFR nu e în formă, dar vă dați seama că e echipă puternică. E normal să câștige cu FC Argeș. Se poate întâmpla orice. A doua repriză ce a făcut CFR cu Farul? Au avansat că ceilalți au jucat cu copii. E treaba lor, fiecare face cum vrea, dar nu are rost să vorbim de meciurile astea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu mai vreau să zic, dar dacă e după lucrurile lumești, valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare, repriza a doua cu Voluntariul a fost slabă. Nu știu, eu nu cred, n-are rost. Trebuie să-l câștigăm, dar echipa noastră e prea puternică și avem jucătorii în formă, nu ne poate opri nimeni, e greu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Sorin Cârțu i-a pus gând rău echipei lui Gigi Becali

Universitatea Craiova – FCSB | Sorin Cârțu anunță că oltenii vor face tot ce vor putea pentru a-și mulțumi fanii la derby-ul din Bănie. Echipa lui Gigi Becali este obligată să câștige meciul de duminică seară pentru a mai spera la titlul din Liga 1.

Sorin Cârțu este conștient că FCSB va veni motivată să câștige pe “Ion Oblemenco”, dar anunță că misiunea „roș-albaștrilor” nu va fi deloc ușoară. Oltenii nu mai au șanse matematice la titlu, dar luptă în continuare pentru locul al doilea.

“FCSB își joacă șansa să câștige titlul. În momentul de față sunt 5 puncte (n.r. – în spatele CFR-ului). În situația în care pierd aceste 3 puncte va fi greu de recuperat această diferență.

Ce îmi doresc maxim de la acest meci este ca spectatorii să nu plece umiliți de la stadion. Obligația jucătorilor noștri este să fie preocupați de acest lucru. Cei 30.000 de oameni care vor veni la stadion trebuie să aibă un motiv de satisfacție după meci. Chiar dacă nu învingem, să se vadă că am dat totul.

S-a fixat ‘finala’ asta de atâtea luni. S-a bătut lumea pe ce stadion să se joace, ca și când celelalte echipe nici n-ar conta. Adevărul e că la poziția pe care o aveam până la primul loc, sigur că nu eram de luat în calcul. Dar faptul că joacă meciul decisiv în ultima etapă chiar nu ne interesează.

Poziția asta cum că am fi ‘arbitru’ (n.r. – în lupta pentru titlu)… chiar nu ne interesează de nimeni. Singurul lucru care ne interesează este avantajul nostru.”, a spus Sorin Cârțu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și