Închide meniul

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea chiar înaintea meciului decisiv cu Hapoel Beer Sheva: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 14:46

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea chiar înaintea meciului decisiv cu Hapoel Beer Sheva: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece!

Universitatea Craiova, ofertă pentru Bogdan Mitrea

Bogdan Mitrea este căpitanul lui Sepsi / Hepta

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea. Transferul s-a realizat chiar înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League. În vârstă de 34 de ani, Mitrea era căpitanul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 600.000 de euro, Mitrea a cucerit două trofee cu Sepsi, Cupa şi Supercupa României. Fundaşul a ajuns la Sfântu Gheorghe în 2020, de la Spartak Trnava.

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea

Prima oferă a lui Mihai Rotaru pentru Mitrea a fost de 100.000 de euro, însă covăsnenii au refuzat. Patronul oltenilor a plusat şi a achitat clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro, potrivit gsp.ro. Fundaşul şi-a luat rămas bun de la colegii săi în această dimineaţă.

„În proportie de 90%, transferul e rezolvat. Știți cum e, până nu semnează contractul nu e gata. Noi ne-am înțeles cu Craiova, el s-a înțeles cu noul club, de principiu e totul rezolvat.

Ne-a rugat să-l lăsăm să plece, are o vârstă, îi mulțumim pentru tot. Cine știe, poate vom mai colabora cândva”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit sursei citate.

Reclamă

Bogdan Mitrea, reacţie vehementă după programul încărcat

Bogdan Mitrea a avut o reacţie vehementă, fiind nemulţumit de programul încărcat al lui Sepsi. Căpitanul covăsnenilor a declarat că orele la care s-au disputat partide în debutul actualului sezon sunt anormale.

„Jucăm acasă cu UTA și asta e bine. E bine că nu ne-au pus iar la 12 sau la 13. Până la 16 poate ne revenim, nu sunt nici 72 de ore de la acest meci. Djurgardens mi se pare că își amână meciurile din campionat, ei și nu știu câte campionate din Europa, pentru că prioritizează meciurile din cupele europene. Noi n-avem voie să amânăm pentru că nu mai avem timp să jucăm. Și când se joacă Cupa Mondială, noi vom juca.

Ei nu se gândesc la noi și ne pun la niște ore când nici nu poți să stai afară. Aș vrea să vină dânșii să stea, nu să joace, măcar să stea în tribună, să vadă dacă se poate juca fotbal. Faci un sprint și nu mai ai salivă.

Reclamă 4 / 0/3

Crezi că-i interesează? Nu contează pentru ei, pentru ei contează ratingul. Ar trebui să se gândească mai mult la jucători pentru că după ne plângem de spectacol. Fotbalul se joacă în nocturnă, nu duminică, la ora 12:00 – 13:00, când lumea e la biserică”, a declarat Bogdan Mitrea, la Pro Arena, după meciul cu Djurgarden.

Recomandări
  • Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea chiar înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și