Închide meniul

„Unul dintre cei mai buni!” Octavian Popescu l-a cucerit pe Elias Charalambous, după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 8:35

Reclamă
Unul dintre cei mai buni!” Octavian Popescu l-a cucerit pe Elias Charalambous, după dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

Octavian Popescu l-a cucerit pe Elias Charalambous, după „dubla” din FCSB - Gloria Buzău 3-2

Octavian Popescu, după dubla din FCSB - Gloria Buzău 3-2/ Hepta

Octavian Popescu l-a cucerit pe Elias Charalambous, după „dubla” spectaculoasă din victoria obținută de FCSB cu Gloria Buzău, scor 3-2. Antrenorul cipriot al campioanei a avut doar cuvinte de laudă la adresa decarului echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat de locurile de play-off, după succesul de pe Arena Națională, cu Gloria Buzău. Octavian Popescu, cu o „dublă”, și Daniel Bîrligea au marcat golurile victoriei.

Octavian Popescu l-a cucerit pe Elias Charalambous, după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

Elias Charalambous l-a descris pe Octavian Popescu ca fiind unul dintre cei mai buni jucători din România și are încredere că potențialul său este uriaș. Antrenorul campioanei a oferit declarții și despre Daniel Bîrligea, mărturisind că atacantul traversează o formă excelentă, după trei goluri marcate în cinci meciuri.

Totodată, Elias Charalambous i-a dedicat victoria lui Mihai Lixandru. Mijlocașul a ieșit accidentat din meciul cu PAOK, și jucătorii dedicându-i unul dintre goluri.

Vreau să-i dedic acest succes în primul rând lui Lix (n.r. – Lixandru), care trece prin momente grele după accidentare. De altfel și jucătorii i-au dedicat victoria, Tavi Popescu a arătat tricoul lui, toți au jucat azi cu gândul la el.

Reclamă
Reclamă

Tavi este, așa cum am mai spus și cu alte ocazii, unul dintre cei mai mari fotbaliști din România și sunt sigur că la un moment dat va ajunge și mai sus, are un talent aparte. E clar că poate mai mult.

Bîrli se află într-un moment bun, a marcat, și-a făcut treaba, ne-a ajutat, a marcat, iar noi suntem bucuroși pentru el. Știam ce ne așteaptă la acest meci. După victoria mare de la Salonic, am încercat să trecem repede peste, eram puțin îngrijorat, dar știam că jucătorii știu cât de importantă era victoria de azi pentru noi. Trebuie să obțineam neapărat cele trei puncte”, a declarat Elias Charalambous, după victoria FCSB-ului cu Gloria Buzău, scor 3-2, conform digisport.ro.

Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

Octavian Popescu a oferit prima reacţie, după „dubla” spectaculoasă marcată în victoria cu 3-2 obţinută de FCSB, în duelul cu Gloria Buzău. Decarul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de bucuros de cele două goluri marcate.

Reclamă

„Mă bucur că am reușit să marchez, am dat un gol frumos, nu am mai marcat de un an, trebuia să vină și golul. Eu am trecut printr-o perioadă grea după accidentare, nici acum nu sunt la 100%, dar asta este. M-am simțit bine, am bătut la încălzire două lovituri libere bune și l-am rugat pe Șut să mă lase pe mine să bat.

Sper să revin, am prins mai multă încredere, am nevoie să mi se ofere încredere. E foarte bine că am început să acumulăm puncte. Am început mai greu, pentru că avem și Europa, doar o să ne revenim pe parcurs.

Mi-a dat și asta puțină încredere (n.r. convocarea la naționala U21) sper să ne calificăm. Am vrut să fac o schimbare, nu cred că dacă mi-am vopsit părul nu mai știu să joc fotbal”, a declarat Octavian Popescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:07

VIDEOAlexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos: „Fac ravagii cum făcea cu stângul Hagi!”

10:02

Un jucător de la FCSB, OUT din primul 11! Gigi Becali a făcut anunțul: „Va juca doar în Europa!”

9:53

Simona Halep a urcat 252 de locuri în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea e prima dintre românce

9:34

„Dezastru” Verdictul scoțienilor, după ce Ianis Hagi a fost eliminat la revenirea la Rangers! Detaliul remarcat

9:29

Horaţiu Moldovan a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a lipsit de la primele meciuri din mandatul lui Mircea Lucescu

9:06

Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și