Închide meniul

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 23:25

Reclamă
„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc! Octavian Popescu, reacţie după „dubla din FCSB – Gloria Buzău 3-2

Octavian Popescu, prima reacţie după "dubla" spectaculoasă din FCSB - Gloria Buzău 3-2

Octavian Popescu/ Hepta

Octavian Popescu a oferit prima reacţie, după „dubla” spectaculoasă marcată în victoria cu 3-2 obţinută de FCSB, în duelul cu Gloria Buzău. Decarul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de bucuros de cele două goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a reuşit să marcheze primele sale goluri, după o pauză de mai bine de un an. Mijlocaşul marcase pentru ultima dată în luna septembrie, a anului trecut.

Octavian Popescu, prima reacţie după „dubla” spectaculoasă din FCSB – Gloria Buzău 3-2

Octavian Popescu a transmis că victoria obţinută de FCSB, cu Gloria Buzău, este una extrem de importantă. Campioana a urcat pe locul şapte, având 16 puncte, cu un meci în minus disputat faţă de celelalte formaţii.

Decarul roş-albaştrilor a transmis că a trecut printr-o perioadă dificilă după operaţia suferită în vară, şi încă este într-un proces de recuperare. Mijlocaşul chiar a glumit pe seama faptului că s-a vopsit şi a transmis că acesta lucru nu i-a afectat jocul.

Mă bucur că am reușit să marchez, am dat un gol frumos, nu am mai marcat de un an, trebuia să vină și golul. Eu am trecut printr-o perioadă grea după accidentare, nici acum nu sunt la 100%, dar asta este. M-am simțit bine, am bătut la încălzire două lovituri libere bune și l-am rugat pe Șut să mă lase pe mine să bat.

Reclamă
Reclamă

Sper să revin, am prins mai multă încredere, am nevoie să mi se ofere încredere. E foarte bine că am început să acumulăm puncte. Am început mai greu, pentru că avem și Europa, doar o să ne revenim pe parcurs.

Mi-a dat și asta puțină încredere (n.r. convocarea la naționala U21) sper să ne calificăm. Am vrut să fac o schimbare, nu cred că dacă mi-am vopsit părul nu mai știu să joc fotbal”, a declarat Octavian Popescu, conform digisport.ro.

După pauza datorată meciurilor echipelor naţionale, FCSB va disputa derby-ul cu Dinamo. Duelul, care se anunţă a fi unul „de foc”, ţinând cont şi de forma „câinilor”, se va disputa pe 20 octombrie.

Reclamă

Octavian Popescu a marcat primele goluri, după mai bine de un an, în FCSB – Gloria Buzău

Octavian Popescu a marcat pentru prima dată în minutul 39 al duelului cu Gloria Buzău. Mijlocaşul a transformat perfect o lovitură liberă, la care portarul trupei lui Eugen Neagoe nu a avut nicio şansă.

Acesta a fost primul gol marcat de Octavian Popescu, după o „secetă” de mai bine de un an. Concret, „perla” lui Gigi Becali a marcat ultimul gol pe 24 septembrie 2023, într-un meci cu Sepsi, din Liga 1. Partida respectivă a fost câştigată de roş-albaştri cu scorul categoric de 5-2.

Octavian Popescu a ratat începutul de sezon al FCSB-ului, după ce în vară a fost operat. Mijlocaşul a revenit pe teren în meciul de la jumătatea lunii august, cu Poli Iaşi, din etapa a şasea de Liga 1.

Octavian Popescu a bifat al treilea meci consecutiv ca titular la FCSB, în campionat. Decarul roş-albaştrilor a mai prins primul 11 şi la duelurile cu Petrolul şi cu Sepsi.

La meciurile cu PAOK şi cu RFS, din Europa League, Octavian Popescu a fost lăsat pe banca de rezerve, fiind trimis în teren pe parcursul partidelor.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

  • NU

    76%

  • DA

    24%

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:20

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională: „E mai prieten cu Şucu!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și