Închide meniul

UTA – FCSB este sold-out! Toate biletele s-au vândut în doar 30 de minute, cu şase zile înaintea meciului de la Arad

Alex Masgras Publicat: 22 august 2023, 16:53

Reclamă
UTA – FCSB este sold-out! Toate biletele s-au vândut în doar 30 de minute, cu şase zile înaintea meciului de la Arad

UTA - FCSB este sold-out

Fanii celor de la UTA / Hepta

UTA – FCSB este sold-out! Partida de la Arad, care se va juca luni, 28 august, şi va închide etapa cu numărul 7 din Liga 1, se va juca cu casa închisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biletele au fost puse în vânzare online de „Bătrâna Doamnă” marţi, la ora 15:00. Pentru că interesul a fost uriaş, după doar jumătate de oră, toate biletele puse în vânzare au fost epuizate în jumătate de oră.

UTA – FCSB este sold-out! Toate biletele s-au vândut în doar 30 de minute, cu şase zile înaintea meciului de la Arad

Arena „Francisc Neuman”, inaugurată în 2020, are o capacitate de 11.500 de locuri. Biletele puse în vânzare pentru meciul de la începutul săptămânii viitoare s-au vândut în 30 de minute.

UTA Arad este una dintre echipele cu cea mai mare asistenţă la meciurile de pe teren propriu, iar sosirea celor de la FCSB în oraş a stârnit un interes uriaş, în condiţiile în care mai sunt şase zile până la fluierul de start al partidei.

Pentru că cererea a fost foarte mare, mai mulţi fani arădeni au rămas fără bilete. Aceştia şi-au exprimat nemulţumirile pe pagina de Facebook a celor de la UTA:

Reclamă

„Ce bilete ? În 20 min a fost sold out şi biletele, care au fost erau pe la peluza. Şi câteva la tribuba 1. După 5 min s-a blocat site-ul”.

„M-am gândit după o oră că vreau bilet și direct : sold out”.

UTA şi FCSB s-au întâlnit pe Arena „Francisc Neuman” de patru ori până acum. Două partide s-au încheiat la egalitate, un meci a fost câştigat de FCSB şi unul de UTA. Ultima partidă disputată la Arad între cele două echipe a avut loc pe 5 martie 2023, atunci când UTA s-a impus cu 3-1. Arădenii s-au impus graţie autogolului lui Tamm şi a reuşitelor lui Postolachi şi Ubbink, în timp ce pentru FCSB a marcat Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Situaţia din acest sezon pentru cele două echipe este total diferită. Dacă FCSB este lider, cu cinci victorii din cinci, echipa lui Mircea Rednic se află pe locul 14, cu 4 puncte, înregistrând o victorie, un egal şi trei înfrângeri.

FCSB merge la Arad după victoria de pe Arena Naţională cu Poli Iaşi, scor 2-1, în timp ce UTA Arad a pierdut la scor de neprezentare partida de pe stadionul Ion Oblemenco cu Universitatea Craiova.

Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor. Ernest Nuamah, noul jucător de la Olympique Lyon

Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor. Formația care a eliminat-o pe FCSB din turul 3 preliminar al UEFA Conference League și-a vândut unul dintre fotbaliști pentru suma de 30 de milioane de euro.

Fotbalistul în cauză este Ernest Nuamah, care a fost cumpărat de francezii de la Olympique Lyon. Atacantul a impresionat în perioada scurtă petrecută în Danemarca și a făcut pasul în fotbalul mare.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Fabrizio Romano, Ernest Nuamah a fost transferat de către oficialii lui Olympique Lyon. Înțelegerea constă într-un împrumut pe o perioadă de 1 an, la finalul căruia oficialii din Hexagon sunt obligați să le plătească danezilor suma de 25 de milioane de euro. Suma ar putea ajunge la 30 de milioane de euro, în cazul în care fotbalistul va bifa anumite obiective. Atacantul a semnat un contract valabil până în 2028 și urmează să efectueze vizita medicală.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și