Închide meniul
EXCLUSIV

„Vă gândiţi la titlu?” Daniel Niculae, răspuns sincer după ce Rapid a învins-o pe FCSB în derby!

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 21:11

Reclamă
„Vă gândiţi la titlu? Daniel Niculae, răspuns sincer după ce Rapid a învins-o pe FCSB în derby!

Daniel Niculae, răspuns sincer după ce Rapid a învins-o pe FCSB în derby

Daniel Niculae, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

„Vă gândiţi la titlu?” Daniel Niculae, răspuns sincer după ce Rapid a învins-o pe FCSB în derby! Preşedintele formaţiei din Giuleşti a vorbit despre bucuria victoriei de pe Arena Naţională din meciul din weeekend, dar şi despre posibilitatea ca echipa lui Cristiano Bergodi să obţină titlul la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii nu au mai pierdut de aproape trei luni, de la meciul cu Petrolul Ploieşti de pe teren propriu, de pe 13 august. De atunci, echipa lui Cristiano Bergodi are şapte victorii şi trei rezultate de egalitate în Liga 1, fiind pe locul 3, la două puncte în spatele liderului FCSB.

„Vă gândiţi la titlu?” Daniel Niculae, răspuns sincer după ce Rapid a învins-o pe FCSB în derby!

Daniel Niculae, preşedintele celor de la Rapid, a vorbit despre victoria de pe Arena Naţională cu FCSB. Fostul atacant este încântat de randamentul jucătorilor din ultimele trei luni şi de munca depusă de aceştia.

De asemenea, el a evitat să spună că Rapid se va lupta pentru titlu, spunând că echipa va încerca să îndeplinească cele două obiective stabilite la începutul acestui sezon: câştigarea Cupei României şi terminarea pe primele trei locuri în Liga 1.

„Euforie e mult spus. A fost o bucurie, am reuşit să ne impunem într-un derby. De fiecare dată când te impui într-un derby e normal să existe o bucurie mai mare, aparte. Imediat după meci s-a uitat lucrul acesta pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu la Sepsi. Traversăm o perioadă bună şi sperăm să strângem cât mai multe puncte şi să fim acolo, în fruntea clasamentului.

Reclamă

Băieţii şi-au făcut treaba foarte bine, au transpus în teren ce le-a cerut Mister, muncesc zilnic, fac sacrificii. Trebuie să facă asta săptămână de săptămână, să pregătească fiecare meci şi să reuşim să câştigăm pentru că asta înseamnă să joci la o echipă mare.

(n.r. Acum vă gândiţi la titlu?) Ne gândim să ne îndeplinim obiectivele. Obiectivele noastre la început de sezon au fost Cupa României şi primele trei locuri. Vom duce această luptă, sperăm, până în ultimele etape ale play-off-ului şi vom vedea ce se va întâmpla la finalul campionatului”, a declarat Daniel Niculae, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Marius Şumudică, laude pentru Rapid şi Cristiano Bergodi

Rapid şi Cristiano Bergodi au primit laude din partea lui Marius Şumudică, după derby-ul câştigat cu FCSB. Antrenorul de la Gaziantep a declarat că giuleştenii şi-au depus candidatura la titlu, după ce i-au învins pe roş-albaştri în ultima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

„Referitor la Rapid, toţi s-au plâns că lipsesc Rrahmani şi Petrila. Le-a prins bine că au lipsit la acest meci. Papeau a avut mai multe libertate, la fel şi Borja Valle. Rapid a devenit o echipă mai mobilă. Cu Rrahmani vârf, era o echipă mai imobilă. Cu jucătorii din linia a doua, a pus probleme. I-a dominat total pe cei de la FSCB, care erau sleiţi de puteri. O echipă blazată, nu putea să treacă peste un anumit nivel.

Cristiano a făcut o echipă bună, îl felicit. Nu am absolut nimic cu ei. Din punctul meu de vedere, şi-au depus candidatura la primele locuir. Au şanse să câştige campionatul. Însă mi-e frică în Cupă, la o înfrângere cu CFR Cluj pot ieşi. Ca joc şi atitudine, se vede că au un lider în teren, pe Săpunaru, se vede că îşi doresc foarte mult. Şi galeria contează. I-au dominat fanii FCSB-ului. Mai mult mi-au plăcut cei de la CSA Steaua, au făcut o atmsoferă senzaţională la meciul din Cupă. Dar Rapid a dominat fondul sonor cu FCSB”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și