Închide meniul

Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: „Va juca duminică şi în play-off!” Cât a plătit pe mijlocaşul de la Voluntari

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 13:23

Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: „Va juca duminică şi în play-off! Cât a plătit pe mijlocaşul de la Voluntari

Vadim Raţă a semnat cu FCSB. Anunţul lui Gigi Becali!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Gigi Becali fost cel care a făcut anunţul. Patronul FCSB a plătit 300.000 de euro pe mijlocaşul de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a făcut un nou transfer după ce FCSB s-a calificat în playoff-ul Conference League. L-a transferat pe Vadim Raţă de la FC Voluntari.

Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Anunţul lui Gigi Becali

Am semnat deja, l-am luat. Va juca și duminică (n.r. – cu Chindia) și în play-off”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Cotat la 1.2 milioane de euro, Vadim Rață are peste 100 de prezențe în Liga 1. Acesta a evoluat în România pentru Chindia Târgoviște și FC Voluntari.

De-a lungul carierei, Rață a mai trecut pe la Zaria Balti, FC Tiraspol, Milsami Orhei, Sheriff Tiraspol și Speranța Nisporeni.

Reclamă

Vadim Rață, reacție incredibilă: „Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”

Vadim Rață a răbufnit după finala Cupei României, Sepsi – FC Voluntari 2-1. Jucătorul ilfovenilor crede că echipa lui a pierdut ultimul act din cauză că a încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Vadim Rață susține că FC Voluntari e privită cu ură pentru că i-a pus bețe în roate lui FCSB. Fotbalistul a dezvaluit ca ilfovenii au fost înjurați non-stop în timpul finalei din Giulești.

Am încasat două goluri ușoare, a doua repriză am arătat mai bine, dar a fost târziu. Suntem supărați, cineva trebuia să iasă învingător astăzi. Ce să vă zic, toată lumea e supărată că am luat puncte de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea ne-a dorit răul. Mă uitam în tribună, toată lumea ne înjura. Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”, a spus Vadim Rață, după finala Cupei României, conform digisport.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid.

În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale aveau meci direct.

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. Patronul FCSB a dezvăluit că vrea să îl transfere și pe atacantul Pavol Safranko (27 ani).

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

„Poate o să iau astăzi jucători, ca să completez lotul și să fac a doua echipă. O să riscăm acum, mai am două meciuri în play-off, și o să jucăm cu formația cea mai bună.  Riscăm câteva puncte în campionat și odihnim jucătorii buni acolo. 

După ce ne calificăm în grupe, gata, joacă titularii în campionat și rezervele în cupele europene. Ce iau acum iau să joace în cupele europene. Da, e și Safranko o țintă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și