Închide meniul

Valentin Costache, prezentat oficial la noua echipă! Unde va evolua fostul campion al României

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 12:03

Reclamă
Valentin Costache, prezentat oficial la noua echipă! Unde va evolua fostul campion al României

Valentin Costache, prezentat oficial la noua echipă

Valentin Costache, în timpul unui meci/ Profimedia

Valentin Costache a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Mircea Rednic l-a transferat la UTA pe fostul său elev de la Dinamo, care are în palmares patru titluri de campion, cucerite alături de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Apollon Limassol, formaţie la care a evoluat timp de un sezon, după plecarea de la Rapid.

Valentin Costache, prezentat oficial la noua echipă

Valentin Costache a semnat un contract valabil pe un sezon cu UTA. Mijlocaşul de 25 de ani se va întoarce sub comanda lui Mircea Rednic, cel care l-a antrenat la Dinamo.

Costache ar putea debuta la UTA chiar în duelul cu fosta sa echipă, Rapid. Giuleştenii se vor înfrunta cu formaţia lui Mircea Rednic în prima etapă a noului sezon de Liga 1.

„Bun venit, Valentin Costache!

Reclamă
Reclamă

Cvadruplu campion al României, și câștigător a două Supercupe a României, mijlocașul de bandă e noul jucător al UTA-ei pentru un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

În vârstă de 25 de ani, Costache a strâns un total de 166 de meciuri jucate în Superligă, cu 16 goluri și 23 de pase decisive. În cupele europene a acumulat 17 prezențe, oferind două assist-uri.

Mijocașul are în CV selecții la naționalele României U17, U19 și U21, iar la nivel de cluburi a jucat pentru Dinamo, CS Afumați, CFR Cluj, Rapid și ultima oară, în Cipru, la Apollon Limassol”, a anunţat UTA, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova

Mircea Rednic a realizat un transfer de la FCU Craiova! Antrenorul de la UTA Arad a reușit să îl aducă la echipă pe Robert Popa, care a apărat poarta oltenilor în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Oficialii de la UTA l-au prezentat oficial pe Robert Popa, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Bun venit, Robert Popa!

Căpitanul naționalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al UTA-ei!

Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeș. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naționale de juniori ale României.

Îi urăm succes și evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre!”, a fost mesajul transmis de oficialii clubului.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20

Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B

0:00

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

23:55 22 oct.

Real Madrid – Borussia Dortmund 5-2! Vinicius, hat-trick de excepţie! Remontada fantastică a campioanei Europei

23:45 22 oct.

VIDEOEliza Samara – Miu Hirano 0-3 a fost în AntenaPLAY. Românca, eliminată de la WTT Champions Montpellier 2024

23:41 22 oct.

„S-a speriat” Helmut Duckadam ştie adevăratul motiv pentru care Gigi Becali se axează pe campionat şi nu pe cupele europene!

22:49 22 oct.

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 5 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 6 FotoCât de frumoasă este soţia lui Alex Dobre! Erika l-a dat peste cap pe noul star al Rapidului
Citește și