Închide meniul

Valentin Gheorghe a fost dat afară de Gigi Becali, dar merge pe mâna FCSB-ului în lupta la titlu: „Nu are cine să-i oprească”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2023, 20:39

Reclamă
Valentin Gheorghe a fost dat afară de Gigi Becali, dar merge pe mâna FCSB-ului în lupta la titlu: „Nu are cine să-i oprească

Valentin Gheorghe a plecat de la FCSB, dar merge pe mâna fostei sale echipa în lupta la titlu

Captură Antena Sport

Valentin Gheorghe a fost dat afară de Gigi Becali, dar merge pe mâna FCSB-ului în lupta la titlu. Fostul jucător al roş-albaştrilor încă nu a semnat cu o nouă echipă şi a vorbit şi despre perioada de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe a spus că marele său regret este că nu a reuşit să câştige titlul cu FCSB. Mai mult, Vali Gheorghe crede că echipa lui Elias Charalambous nu va avea rivală în acest sezon.

Valentin Gheorghe a fost dat afară de Gigi Becali, dar merge pe mâna FCSB-ului în lupta la titlu

Prima opțiune e să plec în străinătate, mai stau două-trei zile înainte să mă decid. Nu las niciun fel de regrete în urmă vizavi de experiența de la FCSB, unde există un grup bun. Unul dintre regrete e însă că n-am câștigat titlul.

Am fost foarte aproape în urmă cu două sezoane, când am ratat finala campionatului din cauza acelui 2-2 cu Voluntariul din penultima etapă. Dacă exista VAR la acel joc, poate nu ne mai egalau în final.

Acum au început foarte bine, nu prea mai are cine să-i oprească. CFR și Craiova nu mai au forță, dar mă gândesc la faptul că Sepsi ar putea fi o mare surpriză. N-au pierdut niciun meci până acum, echipa arată foarte bine”, a spus Valentin Gheorghe pentru prosport.ro.

Reclamă

Mijlocaşul de 26 de ani şi-a reziliat contractul cu echipa pregătită de Elias Charalambous şi a devenit liber de contract. Ajuns la FCSB în vara anului 2021, atunci când a fost transferat de la Asta Giurgiu pentru suma de 250.000 de euro, Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022/23. El a revenit în această vară la formaţia roş-albastră, dar evoluţiile sale nu au fost pe măsura aşteptărilor.

În acest sezon, Valentin Gheorghe a prins doar două meciuri în tricoul celor de la FCSB. El a fost introdus de fiecare dată pe final de partidă, atât în meciul din Liga 1 din prima etapă cu FC U Craiova, când a intrat în minutul 70, dar şi în meciul tur cu Nordsjaelland, când a intrat în minutul 61.

În total, mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 550.000 de euro potrivit transfermarkt.com, a evoluat în 31 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Becali l-a făcut praf pe Valentin Gheorghe

Prestaţiile sale au fost criticate de patronul clubului, Gigi Becali, iar acest lucru a dus la rezilierea contractului cu formaţia roş-albastră:

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta?

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic”, spunea Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și