Închide meniul

Valentin Gheorghe, interviu sincer după despărțirea de FCSB: „De asta am plecat! Nu se pune problema să revin!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 10:43

Reclamă
Valentin Gheorghe, interviu sincer după despărțirea de FCSB: „De asta am plecat! Nu se pune problema să revin!

Valentin Gheorghe a reacționat după cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter produs în Turcia

Valentin Gheorghe, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Valentin Gheorghe a oferit un interviu sincer, la șase luni după plecarea de la FCSB. Mijlocașul de bandă nu crede că va mai îmbrăca tricoul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe a stat un singur sezon la FCSB, în stagiunea 2021-2022, însă a avut evoluții apreciate, reușind șapte goluri și trei assist-uri, în 32 de apariții. Acesta încă e sub contract cu clubul lui Gigi Becali, fiind împrumutat în Turcia, la Ümraniyespor.

Valentin Gheorghe, interviu sincer după plecarea de la FCSB

Vali Gheorghe susține că a plecat de la FCSB pentru că voia să joace la o echipă unde să fie mai apreciat. Chiar dacă nu era titular la vicecampioana României, fotbalistul de 25 de ani a avut doar cuvinte de laudă pentru clubul din Berceni.

Așa am simțit. Mi-am dorit să merg într-un campionat mai puternic și Turcia are acest lucru plus că există o infrastructură sportivă mult mai solidă.

Am avut evoluții bune la FCSB și mi-am dorit să plec la o echipă unde să mă simt important și să joc mai mult. Am simțit că pot mai mult după acel meci cu Chindia, când am întors scorul, iar eu am marcat de două ori. Apoi n-am jucat! Dar nu-s supărat deloc pe ei. Ba chiar a fost o experiență frumoasă acolo.

Reclamă

Am mai vorbit cu domnul MM. M-a felicitat după ce am marcat. Mai țin legătura cu jucătorii cu care am avut o relație mai strânsă. Repet, celor de acolo n-am nimic să le reproșez. Îmi doresc să ia campionatul FCSB, până la urmă e echipa mea. Le țin pumnii strânși, am văzut că au revenit. Îi urmăresc cu drag.

Îmi doresc să joc cât mai mult aici. Deocamdată, am contract cu FCSB, iar dacă cei de acolo mă vor dori, voi reveni, dar nu cred că se pune problema. Eu de mic mi-am dorit să joc la FCSB, așa că nu m-ar deranja deloc să mai ajung acolo.„, a spus Valentin Gheorghe, conform gsp.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru ca Vali Gheorghe a plecat de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

Reclamă 4 / 0/3

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Valentin Gheorghe, salariu de două ori mai mare în Turcia decât la FCSB

Gheorghe câștigă un salariu răsunător, de 25.000 de euro/lună, mai mare decât cel primit la clubul lui Gigi Becali, conform digisport.ro.

FCSB s-a apucat de curățenie și în această iarnă. Joi, i-a fost reziliat contractul lui Marco Dulca.  Fotbalistul, transferat în august 2022 pentru 250.000 de euro, pleacă acum gratis. Patronul a vrut să scape de salariul său.

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter și Radu Boboc, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și