Închide meniul

Valentin Gheorghe pleacă de la FCSB! Atacantul a prins un contract de vis în străinătate. Cu cine va semna

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 11:54

Valentin Gheorghe pleacă de la FCSB! Atacantul a prins un contract de vis în străinătate. Cu cine va semna

Valentin Gheorghe, revenire surprinzătoare la FCSB

Valentin Gheorghe, în tricoul lui FCSB / Hepta

Valentin Gheorghe pleacă de la FCSB după un singur sezon. Atacantul de bandă va semna cu Umraniyespor, nou-promovata din prima ligă din Turcia, anunță digisport.ro. Gheorghe va câștiga un salariu răsunător, de 25.000 de euro/lună, mai mare decât cel primit la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe va pleca sub formă de împrumut de la FCSB la Umraniyespor în această vară. Formația turcă ar urma să beneficieze și de opțiunea de cumpărare definitivă, dacă prestațiile românului se vor ridica la nivelul așteptărilor conducătorilor.

Valentin Gheorghe pleacă de la FCSB, în Turcia!

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Gheorghe n-a reușit să se impună ca titular la formația pregătită de Toni Petrea, iar spre finalul sezonului a început să prindă tot mai puține minute.

Atacantul român a adunat 29 de apariții pentru vicecampioana Ligii 1 în stagiunea precedentă, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Reclamă

Valentin Gheorghe este cel de-al 10-lea jucător care pleacă de la FCSB în această vară, după Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu și Claudiu Keșeru. În același timp, clubul lui Gigi Becali a adus numai doi jucători: fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

Umraniyespor a promovat în prima ligă din Turcia după ce a încheiat pe locul 2, cu 70 de puncte, în eșalonul secund.

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României. Acesta a câştigat titlul cu ardelenii şi vrea să repete performanţa şi cu noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa. Speram să fiu ofertat de FCSB. A fost un sezon greu la CFR. Toată lumea ştie cum a fost acolo pentru mine. Este un club mare cu istorie. Presiunea este importantă pentru mine.

Suporterii sunt tot timpul în spatele echipei. Bucureştiul este un oraş foarte bun. Am vrut să stau aici. Mă simt foarte bine aici, am jucat pentru trei echipe. Mai am puţin şi fac toată România. Am jucat la Braşov, Cluj şi acum aici. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar şi fotbalul.

Trebuie să fim pregătiţi în Europa. Nu vreau să zic că a fost o greşeală să nu vin anul trecut… Am luat titlul, dar a fost greu. Clubul a fost interesat de mine. Am uitat ce a fost în trecut. Sper că anul va fi bun pentru toată lumea!”, a declarat Rachid Bouhenna, în cadrul unui interviu pentru FCSB.

Gigi Becali, mesaj acid pentru CFR Cluj înaintea noului sezon

Întrebat despre lupta la titlu, patronul FCSB a oferit un răspuns ferm. Becali este convins că echipa sa își va lua revanșa și va deveni campioană a României, după o așteptare de 7 ani.

Chiar dacă CFR a câștigat titlul în ultimele 5 sezoane, Gigi Becali anunță că, din punct de vedere valoric, echipa lui Dan Petrescu este mult sub FCSB, la ora actuală.

Latifundiarul din Pipera a făcut o previziune în legătură cu ordinea în care va arăta podiumul la finalul stagiunii viitoare:

„(N.r. – Despre CFR Cluj) Îşi permit să cheltuie nişte bani că joacă în Europa League, dacă nu sigur în Conference League. Noi avem 100% şanse la campionat, suntem 3 clase peste ei valoric. Peste CFR, că noi cu CFR ne batem. Anul ăsta mai avem încă 10% în plus, VAR-ul.

Reclamă

Va fi exact aceeaşi luptă care a fost anul ăsta. FCSB, CFR Cluj, Craiova, în ordinea asta. Eu aşa cred. Asta va fi lupta la titlu.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și