Închide meniul

Valentin Ţicu l-a vizitat la spital pe Dragoş Iancu: „Îl voi ajuta să treacă peste asta”

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 15:32

Reclamă
Valentin Ţicu l-a vizitat la spital pe Dragoş Iancu: „Îl voi ajuta să treacă peste asta

Valentin Ţicu l-a vizitat la spital pe Dragoş Iancu

Valentin Ţicu şi Dragoş Iancu / fcpetrolul.ro

Valentin Ţicu l-a vizitat la spital pe Dragoş Iancu, după ce l-a accidentat extrem de grav, în debutul partidei dintre Petrolul şi Hermannstadt, 0-0. Căpitanul ploieştenilor i-a cerut scuze personal fotbalistului de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem jucători profesioniști amândoi, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare!

Valentin Ţicu l-a vizitat la spital pe Dragoş Iancu

Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate.

Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată ii cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul”, a spus Ţicu, citat de site-ul oficial al Petrolului.

Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie

Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie. Jucătorul de la Hermannstadt a fost operat după accidentarea groaznică din partida cu Petrolul.

Reclamă

”Foarte bine, super bine. A fost lungă, cam patru ore, dar totul e bine. Ce mi-a promis domnul doctor, așa o să se întâmple. În trei-patru luni o să revin pe teren. De la 09:45, la 14:00. Nu am dureri, e bine.

Chiar acum a plecat domnul Dani (n.r. Dani Coman) de la mine, trebuie să ne gândim unde facem recuperarea. Am primit sute, mii de mesaje. Le mulțumesc tututor și o să revin cât mai repede”, a spus Dragoş Iancu după ce a fost operat.

A avut loc o accidentare horror în partida dintre Petrolul şi Hermannstadt, din etapa a zecea de Liga 1. Valentin Ţicu l-a fultat extrem de dur pe Dragoş Iancu. Jucătorul sibienilor şi-a rupt piciorul, după intrarea fundaşului „lupilor”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație Vezi toate știrile
Citește și