Închide meniul

Valeriu Iftime, atac devastator la Mihai Teja: „Fricos congenital! Dacă se mai întâmplă asta, îl dau afară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 22:55

Valeriu Iftime, atac devastator la Mihai Teja: „Fricos congenital! Dacă se mai întâmplă asta, îl dau afară

Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani, după înfrângerea cu FCSB

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani- Hepta

Valeriu Iftime a avut un atac devastator la adresa lui Mihai Teja, după meciul Chindia Târgovişte – FC Botoşani, scor 2-2, din etapa a 16-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul moldovenilor a cedat nervos când a văzut cum a ratat echipa lui victoria. Daniel Popa a restabilit egalitatea în minutul 90+4. Iftime e sigur că principalul vinovat este chiar antrenorul lui FC Botoşani, care ar fi cerut retragerea în defensivă.

Valeriu Iftime, atac devastator la Mihai Teja

Pentru Botoşani a fost a patra remiză în ultimele cinci etape. Iftime îşi pierde răbdarea cu Mihai Teja şi a anunţat în ce condiţii este dispus să îl dea afară.

Prima comicărie e a lui Pap. El mai face dintr-astea, dar sunt obișnuit. E un băiat bun, ne scoate mereu. Eu sunt nervos pe altceva. Nu putem să ne retragem în halul ăsta.

Când toate mingile curg în careul tău, ce vrei să faci cu fotbalul ăsta? L-am rugat, Mihaie, joacă fotbal! Nu îți cer nimic. Nu stau o secundă în fotbal ca să joc la 1-0, cu 8 fundași centrali. Azi eram mai buni, aveam posesia. A schimbat prost, a schimbat totul, un fricos congenital. Dacă ar fi o definiție a fricii, Mihai Teja ar fi campion mondial.

Reclamă

Nici un antrenor nu trebuie să se enerveze când vorbește cu jurnaliștii. Putea să spună ce am discutat eu cu el. I-am zis că stă aici 30 de ani dacă joacă fotbal, dacă fac posesie. Atâta tot! Eh, nu are jucători… are jucători care știu să paseze la mijloc.

Când ai 2-1 și faci niște schimbări… Egalați, bă, dacă sunteți fraieri și luați gol. Centrați în careu! Se încurcă Boli, se încurcă Șeroni în picioare, are vreo 300 de ani.

Mihai Teja e un băiat deștept, dar are o problemă de frică. Eu n-am două fețe, i-am zis că vreau să rămână la mine. Confirm că rămâne, dar dacă mai vorbește nepoliticos cu presa, îl dau afară!

Reclamă 4 / 0/3

Nu suntem în cine știe ce roman de groază. E un antrenor de fotbal angajat să facă o treabă bună. Un prost dă banii să țină echipa. Asta e situația„, a declarat Valeriu Iftime la digisport.ro.

FC Botoşani reuşise să întoarcă scorul în ultimul sfert de oră. Pentru Chindia au marcat Popadiuc ‘3 şi Popa ‘90+4, în timp ce Mailat ’32 (penalty) şi Camara ’79 au înscris pentru moldoveni.

Mihai Teja, nervos după remiza cu Chindia

Am fost echipa mai bună. Băieții au făcut un meci bun, dar pierdem în ultimul minut, aici suferim. La Craiova la fel. E dezamăgire. Cred că am fost echipa mai bună, am încercat să pasăm, să jucăm ofensiv, ei doar bufa-bufa, minge lungă.

Am venit să luăm trei puncte, să câștigăm, să jucăm, dar, din păcate, atât am putut astăzi. Ce să gestionezi, minge lungă, alunecă. Dacă stai bine în teren, nu aluneci. Am pus trei fundași centrali și niciunul nu a reușit să degajeaze acea minge.

Nu sunt supărat pe jucători, niciodată nu voi fi supărat pe ei. Se greșește, e important să eliminăm acele greșeli. Îi felicit pentru jocul de astăzi, au avut ambiție, determinare.

Și eu îmi doresc victorii, am fost la un minut de victorie. (n.red. dacă Valeriu Iftime va lua o decizie după meciul cu Chindia) Nu mă mai întrebați despre asta, întrebați-mă de fotbal. Eu ce să fac? Să comentez, să fac cancan? Întrebați-mă de meci, în ce sistem am jucat, de ce am ales strategia asta. Am fost la un minut să câștigăm și mă întrebați ce vrea domnul Iftime.

Mereu puneți aceeași întrebare, dacă simt presiune… haideți să vorbim despre joc, cum au făcut ei tactica, dacă i-am studiat. Despre asta trebuie să vorbim la aceste flash-interviuri„, a declarat Mihai Teja.

Reclamă
Recomandări
  • Chindia Târgovişte – FC Botoşani 2-2
  • Valeriu Iftime a cedat nervos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și