Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime, bucuros că FCSB – Dinamo se joacă pe Ghencea: „Oricine ar da bani să vadă meciul ăsta”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 19:15

Valeriu Iftime, bucuros că FCSB – Dinamo se joacă pe Ghencea: „Oricine ar da bani să vadă meciul ăsta

Valeriu Iftime, bucuros că FCSB - Dinamo se joacă pe Ghencea

Valeriu Iftime, la un meci / Hepta

Valeriu Iftime este bucuros că FCSB – Dinamo se joacă pe arena din Ghencea. Patronul lui FC Botoşani a spus că şi el şi-ar dori să vadă acest meci dacă ar fi în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime consideră normală decizia prin care echipei patronate de Gigi Becali i se dă acceptul să evolueze pe Ghencea.

Valeriu Iftime, bucuros că FCSB – Dinamo se joacă pe Ghencea

(Reporter: FCSB – Dinamo în Ghencea. Dacă aţi fi în Bucureşti, aţi veni la un asemenea meci?) Clar! Aş veni oricând în Ghencea la un meci pentru a-mi aminti de acea arenă frumoasă. Mi se pare normal ca FCSB să joace în Ghencea, iar FCSB – Dinamo e un meci frumos pe care oricine ar vrea să îl vadă şi ar da bani să vadă meciul ăsta”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

Patronul lui FC Botoşani l-a sfătuit pe Gigi Becali să insiste pentru transferul lui Jaja Silva la FCSB. Brazilianul în vârstă de 24 de ani a fost remarcat de patronul vicecampioanei României în perioada în care juca la FC Botoşani. Rămas liber de contract, atacantul ar putea reveni în Liga 1.

A fost la noi, este un super-fotbalist şi este un mare câştig pentru FCSB. Dar e o chestiune de adaptare. Toţi jucătorii ăştia brazilieni au probleme cu adaptarea. Eu l-am pierdut din cauza unui contract, fostul meu preşedinte a făcut o greşeală de redactare. Şi din vară aveam drept de prelungire, dar cu negociere. La negocierea salariului mi-a cerut 30.000 de euro.

Reclamă

A primit un salariu foarte bun din afara ţării, a plecat cu 25.000 de euro. Dar este un super fotbalist, este excepţional. Eu aşa cred. Dacă se adaptează, e un mare câştig pentru FCSB. Eu l-am adus pe Jaja în acelaşi timp cu Mateus Santos. Din cei doi, părerea mea şi a staff-ului era că Jaja era mult peste Santos. Pe Jaja voiam să-l ţin. Amândoi aveau nişte mici chestiuni de comportament. Dar e vorba de limbă… nu ştiau deloc limba română, nu ştiau limba engleză. Atunci e complicat să vorbeşti în portugheză cu ei. Eu zic că are valoare de FCSB, dar se adaptează mai greu”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ce spunea Gigi Becali despre Jaja Silva

Gigi Becali a vorbit despre fotbalistul brazilian cu care negociază, dar nu a ştiut să îi pronunţe numele.

Mai discutăm cu un atacant care a fost în România, să vedem. Un atacant. E ăla care îmi plăcea mie de la Botoşani. E în Arabia, dar a încheiat acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Să vedem, negociem cu el. El ca să renunţe… a zis că a jucat toate meciurile acolo. Avea viteză şi dribla în stânga. Nu e Keita”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Brazilianul a plecat la finalul sezonului 2021-2022 de la echipa lui Valeriu Iftime şi a semnat cu arabii de la Al-Nasr. După două luni, Jaja Silva a schimbat echipa şi a îmbrăcat tricoul celor de la Dibba Al Fujairah. A marcat de 3 ori în 19 partide şi a retrogradat. Rămas liber de contract, atacantul cu o cotă de piaţă de 600.000 de euro.

Jaja Silva a mai jucat de-a lungul carierei în ţara natală pentru Goytacaz, Boavista, Criciuma şi Sampaio Correa. În tricoul Botoşaniului a reuşit cele mai multe goluri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și