Închide meniul

Valeriu Iftime, discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj: „I-am făcut o bucurie domnului Becali!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 11:54

Reclamă
Valeriu Iftime, discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj: „I-am făcut o bucurie domnului Becali!

Valeriu Iftime a avut discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj, scor 1-0. Patronul celor de la FC Botoşani e de părere că Gigi Becali a fost în culmea fericirii

Gigi Becali și Valeriu Iftime au colaborat la multe transferuri / Colaj Hepta

Valeriu Iftime a avut discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj, scor 1-0. Patronul celor de la FC Botoşani e de părere că Gigi Becali a fost în culmea fericirii după ce CFR Cluj a pierdut la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Neluţu Varga a decis să îl demită pe Andrea Mandorlini şi să îl aducă pe Adrian Mutu pe banca de la CFR Cluj.

Valeriu Iftime, discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj

„O să mai demitem, să știți, dacă lucrurile merg așa cum cred eu, mai luăm puncte și de la oameni care nu au crezut că pierd la Botoșani. Cred că ei nu au fost așa slabi, ci am fost noi destul de buni, activi.

Le-am făcut un bine lui Adi Mutu și domnului Becali. Sunt convins că mi-a mulțumit Gigi, nu m-a sunat, dar sunt convins că i-am făcut o bucurie mare să ia bătaie Clujul, o să mai batem și Craiova, dar și pe el dacă vine vremea.

Dacă bat FCSB-ul e o bucurie imensă, este o frustrare în noi că i-am bătut doar când dormeau, ca să bați FCSB-ul ar fi un eveniment extraordinar”, a spus Valeriu Iftime, conform iamsport.ro.

Reclamă

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0! Înfrângere surprinzătoare pentru ardeleni

Botoşani – CFR Cluj 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 22 a acestui sezon de Liga 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 64, de către Eduard Florescu. După acest rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul al 2-lea, cu 36 de puncte, dar FCSB se poate distanța la 11 puncte, dacă o va învinge pe UTA. De cealaltă parte, FC Botoșani este pe poziția a 16-a, ultima din clasament, cu 15 puncte, la o lungime de Dinamo, care e pe locul 15.

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – David, Dican, I. Filip – Florescu, Ilicic, Kaprof

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Ureche, Petro, Kupa, Creț, Dragu, Adams, Dragomir, Cărăușu, L.Fulop, Mitrov, Aldair.

Antrenor: Bogdan Andone.

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Cr. Manea, Avonou, Tachtsidis, Muhar, Mamic – Otele, Bîrligea.

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Boben, Keita, R. Filip, Fica, Deac, El Kaddouri, Serebe, Ciubăncan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și