Închide meniul

Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB: „Olaru e criminal! De-asta în Europa suntem zero”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 13:27

Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB: „Olaru e criminal! De-asta în Europa suntem zero

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul

Valeriu Iftime, înaintea unui meci / Hepta

Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB, după înfrângerea lui FC Botoșani de pe Arena Națională. Liderul din Liga 1 s-a impus cu 3-2, la capătul unui meci cu trei cartonașe roșii. Dacă FCSB s-a distanțat la 10 puncte de contracandidatele la titlu, CFR Cluj și Rapid, situația de la FC Botoșani rămâne extrem de complicată, echipa fiind în continuare pe ultimul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a avut o reacție extrem de dură la adresa jucătorilor de la FCSB, după prestația acestora din meciul de pe Arena Națională.

Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB: „Sunt prea înfumurați. Mi-ar fi rușine”

Iftime a comentat cele două cartonașe roșii primite de Nana Antwi și Darius Olaru, iar căpitanul roș-albaștrilor nu a scăpat de furia acestuia. Patronul botoșănenilor a catalogat intrarea lui Olaru drept criminală și i-a acuzat pe cei de la FCSB că țipă la fiecare atingere. Nici Florinel Coman nu a scăpat de criticile lui Itime:

„Primul a fost roșu. Chiar dacă nu e cel mai evident roșu. Copilul ăla (n.r. – Nana Antwi) a sărit ca la gimnastică aerobică. A dat pe lângă minge și l-a lovit pe ăsta al nostru, care se ducea să dea gol.

Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea. Nu înțeleg de ce fac gesturile astea. Din spate cred că le vin. Sunt prea înfumurați. Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, să își dea inima pentru fotbalul ăsta.

Reclamă

La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile un sus. E păcat.

D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, ei nu ies din careu. Că nu joacă fotbal. Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebări, un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci.

Nu ați văzut ce a făcut Kaprof? Al doilea a fost ok dat, primul a fost dat aiurea. A fost greșeala lui Kaprof al doilea. Ăla (n.r. – Coman) zici că cine știe ce i-a făcut. S-a tăvălit vreo 15 minute pe jos. Nu sunt doctor, mă uit și eu la fotbal, dar când vezi circul ăsta și să fii la FCSB? Mi-ar fi rușine”,  a declarat Valeriu Iftime, la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – FC Botoşani 3-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Charalambous

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48.

Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Liga 1, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 21 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și