Închide meniul

Valeriu Iftime nu crede în vorbele lui Gigi Becali: „Ia s-o bată cu 3-0 pe Rapid să vezi ce-i revine cheful!”

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 18:35

Reclamă
Valeriu Iftime nu crede în vorbele lui Gigi Becali: „Ia s-o bată cu 3-0 pe Rapid să vezi ce-i revine cheful!

Prima reacţie a lui Gigi Becali după calificarea lui FCSB în grupele Conference League

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Valeriu Iftime nu crede în vorbele lui Gigi Becali, care a anunţat că lichidează FCSB. Patronul lui FC Botoşani este de părere că latifundiarul din Pipera a avut doar o ieşire nervoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali ”a luat foc” și e dispus să renunțe la tot, după 20 de ani în care a băgat milioane de euro. Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că toată lumea îl acuză de faptul că se bagă la echipă.

Valeriu Iftime nu crede în vorbele lui Gigi Becali, care a anunţat că lichidează FCSB

„Renunţă domnul Becali… Dacă o bate pe Craiova (n.r. Universitatea Craiova) sau nu ştiu cu cine are acum… E treaba domnului Becali ce face acolo, salata de la FCSB. Ia s-o bată cu 3-0 pe Rapid, o să zică ‘Tată, bag bani, cumpăr’.

Are nevoie să câștige un meci clar și revine. Să vedeți ce va fi dacă o să câștige un meci cu 3-0″, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, decis să lichideze FCSB

Răbufnirea lui Gigi Becali a venit după ce FCSB a avut un start ratat în noul sezon din prima ligă. Finanțatorul echipei a anunțat că este gata să renunțe la formația sa.

Reclamă

Singura condiție ca Becali să continue să bage bani este ca Tănase și compania să-i ducă pe roș-albaștri în grupele Conference League. În caz contrar: ”lichidez tot în doi ani de zile”.

”Renunț și gata. Ce sunt tâmpit la cap? Dau milioane de euro, degeaba? Să dau banii mei la fotbaliști. Asta e cea mai mare tâmpenie. E cea mai mare nebunie. Dau, dacă scot, dacă mă calific în Conference League. Altfel nu mai dau. Lichidez și gata. Ce, sunt tâmpit la cap, să mă lupt cu toată lumea? N-ai voie să faci aia. Pe stadion n-ai voie să joci. N-ai voie să te bagi la fotbal, n-ai voie să te bagi la antrenor. N-ai voie să spui jucătorii, n-ai voie să faci schimbări.

N-ai voie, aia, n-ai voie aia. La revedere, bă, faceți voi! Bine, mă, faceți voi! Eu am făcut ce am făcut. Dar ce am voie, să dau milioane de euro, să pierzi bani. Încet, încet, lichidez, că nu pot repede, trebuie doi – trei ani. Acum m-am luminat. Ce e aia? Să dai milioane de euro salarii. Am fost tânăr, nu mai fac asta. Nu mai e pasiune. Ce pasiune e aia, pe milioane de euro? Este masochism”, a răbufnit Becali la Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, atac la autoritățile din România

Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că nu este lăsat să joace pe stadionul Steaua, făcut din banii publici. De gura lui Becali nu au scăpat nici jucătorii de la FCSB. Acesta a anunțat că, dacă echipa nu va ajunge în grupele Conference League, va încerca să-i vândă pe Tănase, Coman și ceilalți jucători cu salarii mari.

”Face lumea, în străinătate. A dat ăla, Abramovici, 350 de milioane de euro, dar a luat un miliard și jumătate, acum. Îi dă comunitate stadion, poate să joace. Îi lasă să joace pe stadion. În România, stă stadionul liber, nu te lasă să joci. Bine, mă, faceți voi fotbal, eu m-am săturat. M-am săturat să dau milioane la fotbal. Ce e aia, să dau milioane la fotbaliști. Ei cred că e dreptul lor să primească așa. Bă, lumea muncește pentru bani.

Asta se întâmplă în România. Cadou la fotbaliști. Ei se plimbă pe bani. Ei zic că eu sunt prost. Nu mai sunt prost, am fost prost 20 de ani. O să-i dau pe Tănase, Coman, Olaru, toți ăștia cu salarii mari. Îi păstrez pe ceilalți și ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii din sponsori. Dacă se califică în Conference League, mergem mai departe, dacă nu, lichidăm totul”, a anunțat, categoric, Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes Vezi toate știrile
Citește și