Închide meniul

Valeriu Iftime, propunere pentru un antrenor, în direct la TV: „Îl rog să-mi dea un SMS!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 16:38

Valeriu Iftime, propunere pentru un antrenor, în direct la TV: „Îl rog să-mi dea un SMS!

Valeriu Iftime, noi detalii despre Kevin Boli

Valeriu Iftime se află în căutarea unui nou antrenor la FC Botoșani / Hepta

Valeriu Iftime a făcut o propunere pentru un antrenor, în direct la TV. Patronul lui FC Botoșani l-a invitat la negocieri pe Adrian Iencsi, fostul fundaș și antrenor de la Rapid care în prezent se află pe banca celor de la Sighetul Marmației, în Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime se află în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Mihai Teja. Finanțatorul lui FC Botoșani a dezvăluit că Adrian Iencsi ar putea reprezenta o soluție pentru banca moldovenilor.

Valeriu Iftime, propunere pentru un antrenor, în direct la TV

Valeriu Iftime a oferit un moment savuros în timp ce se afla în direct la o emisiune TV. Conducătorul Botoșaniului i-a transmis lui Adrian Iencsi, aflat în studio, să îl contacteze pentru a discuta despre posibilă colaborare.

Iftime a explicat ce criterii ia în calcul în căutarea tehnicianului potrivit.

„Dacă o să faceți o analiză, o să vedeți că s-ar putea să fie mai potrivit pentru FC Botoșani Adrian (n.r. – Iencsi) decât Andrei (n.r. – Prepeliță).

Reclamă

Chiar am avut o discuție cu cineva, care printre doi-trei antrenori pe care i-a numit l-a spus și pe Adrian Iensci și chiar m-am uitat. Eu îl confundam la un moment dat…

Chiar nu fac glume. Acum însă am o teamă… pentru că am încercat ceva cu Teja și nu a ieșit ce trebuie și acum mi-e un pic teamă și aș vrea să merg cu cineva care a mai trecut pe la Botoșani. Eu nu sunt din fotbal și aleg antrenorii mai ales din punct de vedere uman și tocmai pentru asta trebuie să-i cunosc. Chiar îl rog pe Adrian să-mi dea un SMS”, a spus Valeriu Iftime, la Pro Arena.

Mihai Teja a oferit prima reacție după despărțirea de FC Botoșani! Ce a spus despre o nouă experiență la FCSB

Mihai Teja a oferit prima reacție după despărțirea de FC Botoșani. Clubul moldovean a anunțat în această săptămână că a încheiat colaborarea cu antrenorul de 44 de ani, care preluase echipa în luna iunie. Teja se află fără angajament acum și spune că are nevoie de o mini-vacanță înainte să înceapă o nouă aventură.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sens, Teja a precizat că nu se gândește momentan la o nouă experiență pe banca FCSB-ului. Tehnicianul de 44 de ani a mai pregătit formația roș-albastră în perioada decembrie 2018 – iunie 2019.

Mihai Teja a anunțat că încă n-a primit vreo ofertă de la altă echipă. Fostul antrenor de la FC Botoșani nu vrea să stea prea mult timp departe de banca tehnică.

„Deocamdată nu (n.r. – dacă a primit altă ofertă), de-abia am ieșit de la club. Vedem ce va urma în perioada următoare. (N.r. – Luați în calcul FCSB?) Nu pun această variantă deocamdată, de-abia am plecat de aici și nici nu m-am gândit la lucrul acesta. Îmi doresc să ajung acasă și să am o perioadă în care să stau cu familia pentru că am fost departe. A fost această perioadă și e greu.

(N.r. – Dacă vă sună Gigi Becali?) Nu vreau să discut despre asta. Vreau doar să ajung acasă și cam asta e. E destul de greu când pleci de la o echipă, dar asta e viața antrenorilor și trebuie să fim împăcați cu noi înșine că am dat tot ce am avut mai bun. Sunt multe lucruri care contribuie la această despărțire, sunt multe detalii.

(N.r. – Obiective pe termen lung?) Îmi doresc să antrenez, acum să vedem unde. Sunt antrenor tânăr, cred că am o experiență cât de cât mare, sunt 10 ani de când sunt antrenor principal, am aproape 200 de meciuri la Liga 1. Îmi doresc să antrenez, nu îmi doresc să stau foarte mult (n.r. – fără echipă). Acum depinde cum, unde și în ce circumstanțe”, a spus Mihai Teja, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și