Închide meniul

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după eşecul cu Dinamo, care anunţase că îl va forţa să „tragă obloanele”: „Suntem jalnici!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2023, 23:49

Reclamă
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după eşecul cu Dinamo, care anunţase că îl va forţa să „tragă obloanele: „Suntem jalnici!

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după eşecul cu Dinamo

Valeriu Iftime, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după eşecul cu Dinamo. Patronul lui FC Botoşani a anunţat că va lua măsuri radicale după înfrângerea din etapa a 20-a a Ligii 1. Mihai Ciobanu, antrenorul moldovenilor, va fi demis. Pleacă şi Andrei Patache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele!„, anunţase finanţatorul ultimei clasate. Echipa lui a pierdut cu 0-2 şi i-a permis grupării din Ştefan cel Mare să obţină primul succes după o pauză de 121 de zile.

Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după eşecul cu Dinamo

Iftime şi-a pierdut deja speranţa că echipa sa va putea să evite retrogradarea. FC Botoşani este fără victorie după 20 de etape!

Asta e. Suntem în Liga a II-a, nu avem nicio șansă. Să nu dai un șut la poartă cu Dinamo, e o problemă mare. Și de echipă, și de antrenor. Și în Liga a II-a suntem de bătut. Nu pot să merg mai departe cu Andrei Patache pentru că e jenant ce s-a întâmplat astăzi.

Nu cred că am vreo șansă să mai fac… Vreau să fac, să aduc un antrenor și să mai schimb ceva. Ca să evităm retrogradarea, mi se pare greu. Deja suntem jalnici, nu avem nicio șansă.

Reclamă

Eram atât de sigur că azi câștigăm… Este cel mai negru scenariu. Să nu bați în 20 de etape pe nimeni și să te bată penultima clasată, clar, 2-0, să nu dai un șut la poartă. Este incredibil cât de slabi suntem. Andrei a făcut ce a putut, dar nu avem vlagă„, a declarat Valeriu Iftime, potrivit btonline.ro.

De altfel, antrenorul lui FC Botoşani a lăsat de înţeles, la finalul meciului, că se aşteaptă să fie dat afară.

E clar că meciul de astăzi… În primul rând, trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo și felicit suporterii care au venit în număr mare. Despre noi, e clar că ultima poziție din clasament, care nu e deloc onorantă, e cea pe care o merităm în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

De multe ori, parcă fiecare joacă pentru el, ceea ce este o anormalitate. Mai avem un meci, apoi vom trage linie și vom vedea ce vom face fiecare dintre noi.

E posibil, sigur (n.r. să plece)”, a spus Mihai Ciobanu la finalul meciului.

Dinamo, prima victorie după patru luni

Într-o primă repriză fără ocazii de gol, Denis Politic a reuşit să înscrie un gol superb, în minutul 23, cu un şut la colţul lung. În partea secundă gazdele au jucat foarte slab, nu au avut absolut nicio ocazie de egalare, iar oaspeţii au marcat al doilea gol prin Hakim Abdallah, după o acţiune personală. Dinamo s-a impus cu 2-0 după un meci în care gazdele nu au avut nici un şut pe poartă.

Este prima victorie a lui Dinamo în Superligă după patru luni de secetă şi primul rezultat pozitiv după cinci înfrângeri consecutive. FC Botoşani rămâne singura echipă din campionat care nu a reuşit să câştige vreun meci în 20 de etape.

În clasament, Dinamo ocupă penultima poziţie, a 15-a, cu 13 puncte, în timp ce FC Botoşani are 9 puncte şi este ultima în ierarhia Superligii.

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Charles Petro 46), Sadiku (Cioiu 46), Junior Pius, Ţigănaşu – G. David (G. Dragomir 82), V. Dican, Ed. Florescu (Drole 63) – N’Goma (Dragu 46), Ilicic, Pinson. ANTRENOR: Mihai Ciobanu

DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo – C. Costin, Dani Iglesias (Gabriel Moura 86), Ilic (N. Roşu 73), Borduşanu – Ghezali (Bena 64), Goncalo Gregorio, Politic (Hakim Abdallah 73). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Reclamă

Cartonaşe galbene: Sadiku 21, Pinson 45+5 / Ghezali 8, Politic 25, Zeljko Kopic 57, Dani Iglesias 61

Arbitri: Sebastian Colţescu – Sebastian Gheorghe, Alexandru Cerei – Sorin Vădana

Arbitri VAR: Horaţiu Feşnic – Ovidiu Artene

Observator: Sorin Boca

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și