Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime şi-a găsit antrenor! Flavius Stoican va semna cu FC Botoşani: „Eram hotărât să fac o mişcare abia în iarnă”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 13:56

Valeriu Iftime şi-a găsit antrenor! Flavius Stoican va semna cu FC Botoşani: „Eram hotărât să fac o mişcare abia în iarnă

Valeriu Iftime şi-a găsit antrenor! Flavius Stoican va semna cu FC Botoşani

Flavius Stoican s-a înţeles cu Valeriu Iftime / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Flavius Stoican va fi noul antrenor al lui FC Botoşani
  • Anunţul de ultimă oră făcut de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime şi-a găsit antrenor la FC Botoşani. Patronul moldovenilor s-a înţeles cu Flavius Stoican, iar mutarea urmează să fie oficializată în următoarele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract de mai bine de o lună, după despărţirea de CS Mioveni, Flavius Stoican (46 de ani) a acceptat propunerea primită de la Iftime. Vine într-un moment teribil. FC Botoşani nu a mai câştigat de aproape două luni.

Valeriu Iftime şi-a găsit antrenor! Flavius Stoican vine la FC Botoşani

Este adevărat (n.r. că vine Flavius Stoican). E ca şi semnat. Sincer, am vorbit cu el mai de mult, dar eram hotărât să fac o mişcare abia în iarnă. Să nu iau de la jumătatea drumului. Atunci dacă nu am ajuns în iarnă, din motive care se ştiu foarte bine, am zis să fac acum transferul, el ştia deja„, a declarat Valeriu Iftime pentru Antena Sport.

Reclamă

Valeriu Iftime l-a dat afară pe Mihai Teja după rezultatele dezastruoase înregistrate de echipă. Tehnicianul de 44 de ani a condus FC Botoșani în 18 meciuri, reușind să obțină numai 5 victorii.

FCBT anunță că a încetat, astăzi, relațiile contractuale cu antrenorul Mihai Teja, instalat pe banca echipei noastre din luna iunie a acestui an.

Reclamă

În calitate de tehnician al clubului, Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competițiile (16 în campionat și 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri.

FCBT îi mulțumește lui Mihai Teja pentru această etapă parcursă împreună și îi dorește mult succes în carieră!”, a anunțat FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Moldovenii au avut rezultate de coşmar în luna decembrie. Mai întâi au cedat cu FCSB, scor 2-3, după care au suferit o adevărată „corecţie” de la Farul. Trupa lui Gică Hagi a câştigat cu 8-0! FC Botoşani a pierdut cu FCSB şi în Cupa României, scor 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Teja, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani

Teja a precizat că nu se gândește momentan la o nouă experiență pe banca FCSB-ului. Tehnicianul de 44 de ani a mai pregătit formația roș-albastră în perioada decembrie 2018 – iunie 2019.

Mihai Teja a anunțat că încă n-a primit vreo ofertă de la altă echipă. Fostul antrenor de la FC Botoșani nu vrea să stea prea mult timp departe de banca tehnică.

Deocamdată nu (n.r. – dacă a primit altă ofertă), de-abia am ieșit de la club. Vedem ce va urma în perioada următoare. (N.r. – Luați în calcul FCSB?) Nu pun această variantă deocamdată, de-abia am plecat de aici și nici nu m-am gândit la lucrul acesta. Îmi doresc să ajung acasă și să am o perioadă în care să stau cu familia pentru că am fost departe. A fost această perioadă și e greu.

(N.r. – Dacă vă sună Gigi Becali?) Nu vreau să discut despre asta. Vreau doar să ajung acasă și cam asta e. E destul de greu când pleci de la o echipă, dar asta e viața antrenorilor și trebuie să fim împăcați cu noi înșine că am dat tot ce am avut mai bun. Sunt multe lucruri care contribuie la această despărțire, sunt multe detalii.

(N.r. – Obiective pe termen lung?) Îmi doresc să antrenez, acum să vedem unde. Sunt antrenor tânăr, cred că am o experiență cât de cât mare, sunt 10 ani de când sunt antrenor principal, am aproape 200 de meciuri la Liga 1. Îmi doresc să antrenez, nu îmi doresc să stau foarte mult (n.r. – fără echipă). Acum depinde cum, unde și în ce circumstanțe”, a spus Mihai Teja, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
U Cluj - FC Botoșani 1-0. Ardelenii au "dinamitat" lupta pentru play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:02
U Cluj – FC Botoșani 1-0. Ardelenii au „dinamitat” lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1