Închide meniul

Vasile Dîncu, prima reacţie după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea: „Îşi asumă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 18:15

Vasile Dîncu, prima reacţie după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea: „Îşi asumă

Vasile Dîncu, prima reacţie după decizia ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea

Vasile Dîncu / Hepta / Mediafax foto - Alexandru Dobre

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, a comentat decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dîncu a explicat că, în perioada în care a fost ministru al Apărării, a considerat că FCSB nu poate juca în Ghencea, având în vedere litigiul pe care îl are cu clubul CSA Steaua.

Vasile Dîncu, prima reacţie după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea

Personal, nu vreau să comentez această decizie. Domnul prim-ministru Marcel Ciolacu şi ministrul Apărării au semnat decizia să se joace în Ghencea.

E o decizie pe care şi-o asumă. Eu nu mai sunt ministrul Apărării Naţionale. Din punctul meu de vedere am considerat că atât timp cât între FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei era un litigiu nerezolvat, nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea.

Aşa am considerat că e normal să se întâmple. Acum decizia aparţine domnului prim-ministru şi domnului ministru al Apărării Naţionale”, a declarat Vasile Dîncu pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

Gigi Becali a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea. Derby-ul din etapa a doua cu Dinamo se va juca pe stadionul Steaua, după ce Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând, potrivit digisport.ro.

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că este posibil să revină pe stadion, odată cu anunţul că FCSB poate evolua în meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea:

Reclamă 4 / 0/3

Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

„În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Dinamo, prima reacţie după ce s-a anunţat că derby-ul cu FCSB se joacă în Ghencea: „Merită să se joace pe un asemenea stadion”

Dinamo, prima reacţie după ce s-a anunţat că derby-ul cu FCSB se joacă în Ghencea. Andrei Nicolescu, preşedintele „câinilor”, a oferit o primă reacţie din partea clubului din Ştefan cel Mare, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca în Ghencea.

Reclamă

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând.

Oficialul celor de la Dinamo nu a vrut să comenteze conflictul dintre FCSB şi Dinamo, dar este de părere că un asemenea meci merită să se dispute pe un stadion precum cel din Ghencea:

„Eu nu voi comenta ce se întâmplă între FCSB şi Steaua. Mi se pare că un derby FCSB – Dinamo merită să se joace pe un stadion cum este cel din Ghencea. Un stadion modern şi cred că şi suporterii se vor ridica la acel nivel”, a declarat Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și