Închide meniul

Vasile Dîncu, val de ironii după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „FCSB e un club născut mult după clubul Steaua”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2023, 19:39

Vasile Dîncu, val de ironii după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „FCSB e un club născut mult după clubul Steaua

Vasile Dîncu, val de ironii după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Vasile Dîncu nu îl iartă pe Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Vasile Dîncu a lansat un val de ironii după ce FCSB a fost primită în Ghencea. Fostul ministru al Apărării îi arată cu degetul pe cei care au acceptat ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dîncu nici nu vrea să audă de FCSB şi anunţă că nu ia în calcul să se ducă la meciurile vicecampioanei României. Roş-albaştrii au primit acceptul de la şefii MApN să joace în Ghencea şi confruntarea cu Nordsjaelland, care va fi joi, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vasile Dîncu, val de ironii după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Fostul ministru nu este surprins că FCSB a spulberat recordul de asistenţă de pe stadionul din Ghencea. Peste 28.000 de fani au fost la derby-ul cu CFR Cluj, câştigat de jucătorii lui Elias Charalambous cu 2-1.

FCSB poate umple un stadion, asta ştia toată lumea. Un club cu un patron care se dă foarte bogat ar fi putut să-şi contruiască stadion, aşa cum are CFR, cum e la Cluj.

Dacă (n.r. – Gigi Becali) a reuşit să facă asta acum (n.r. – să închirieze Stadionul Steaua pentru FCSB), înseamnă că a fost inteligent, aşa cum a fost şi când a luat clubul (n.r. – ironic).

Reclamă

Pentru mine Gigi Becali nu e un subiect la care să reflectez, nu mă interesează. Acum e pur şi simplu problema clubului şi a Ministerului Apărării. Dacă ei sunt decişi cu asta, câştigă şi nişte bani… E problema lor.

(n.r. – Veţi merge la un meci al FCSB pe Stadionul Steaua?) FCSB nu e o echipă care să mă intereseze şi nu mă duc la meciurile lor, decât dacă joacă cu echipele mele preferate (n.r. – CFR Cluj, Dinamo şi Steaua). În rest, nu mă interesează FCSB.

Îmi place şi Rapid, chiar şi atunci când o bate pe FCSB. Nu sunt inamicul FCSB, nu le sunt nici fan, nu mă interesează. FCSB e un club născut mult după clubul Steaua„, a declarat Vasile Dîncu la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este singura echipă cu victorii pe linie în primele patru etape din Liga 1. Are trei puncte avans faţă de urmăritoarea surpriză, FC Voluntari.

Anghel Iordănescu, convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea

Fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor, Anghel Iordănescu cere ca şefii lui CSA să spună direct dacă, în noul sezon, se va obţine dreptul de promovare în Liga 1.

Cu siguranță vor fi supărați, cu siguranță ei trebuie să-și pună aceeași întrebare pe care mi-o pun eu. Ce a făcut și ce face ministerul, doarme în continuare? Pentru că, dacă ministerul lua decizii și măsuri care ar ajuta clubul CSA Steaua să promoveze, pentru că echipa a fost la moment dat pe loc promovabil, sunt convins că ar fi umplut și ei stadionul așa cum l-a umplut ieri Gigi Becali.

Pentru Gigi Becali nu știu dacă a însemnat mare lucru meciul, poate doar cele 3 puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce privește imaginea. Asta am avut de spus.

Da, m-am temut sincer, îi cunosc și pe cei de la CSA Steaua, și Peluza SUD și Peluza NORD. Spuneam că le cunosc pasiunea și unora și altora, până la urmă a fost o decizie susținută, asumată, a primului ministru.

Anghel Iordănescu: „Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua”

Primul ministru a fost de bună credință, nu a făcut altceva decât să apere interesul sportivilor, performanței și a sportului. A respectat ceea ce-și doresc microbiștii, să participe la jocuri în stadioane de ultimă generație. Din acest punct de vedere cred eu că primul ministru s-a gândit la performanțe și la sportivi și la suporteri.

Eu sunt stelist și n-am să mă dezic, am jucat fotbal la Steaua de la 10 ani, am jucat în prima echipă, am reprezentat prima echipă ca jucător, ca antrenor. Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua, dar clubul Steaua și în cazul de față și comandantul și Talpan și MApN trebuie să ne spună deschis, pe șleau, să nu ne mai aiurească, dorește echipa în prima divizie sau nu dorește? Au această capacitate să facă o societate pe acțiuni, să facă ce trebuie făcut, să respecte legea? Dar, să facă, dacă nu, să știm, să știe toată lumea„, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și